Ιχθείς

Ιχθείς | Μάϊος 2024

Ιχθείς | Μάϊος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύς καλό μήνα
Ο μήνας Μάιος για σας έχει τα καλύτερα με τους πλανήτες από τον Ταύρο και στον τρίτο ηλιακό σας με καλή αρμονική ενέργεια που λαμβάνει όψεις εξαγώνου, θα απαλλαχτείτε από ανασφάλειες και φοβίες και θα κάνετε ριζικές αλλαγές στην προσωπικότητα σας και στην εξωτερική σας εμφάνιση, θα έχετε πολύ καλές σχέσεις με συγγενείς δεύτερου βαθμού ή υποστήριξη και σταθερότητα στα οικονομικά σας. Είναι βέβαιη η σεξουαλική διάθεση με την ενστικτώδη παρόρμηση και αυτή συμβαδίζει με την άνοιξη που οι ορμόνες χτυπάνε κόκκινο. Εσείς του τρίτου δεκαήμερου μετά από θεαματικές αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεστε και των έξυπνων ιδεών που είχατε σας έβγαλαν από καταστάσεις που βάλτωναν. Τα ταξίδια που ονειρευόσαστε πλέον μπορούν να πραγματοποιηθούν. Σιγά -σιγά Ποσειδώνας εκπνέει στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων, οι υπόλοιποι αρχίζετε και βγαίνετε από τη λήθη και βλέπετε πλέον τον κόσμο πιο καθαρά.

Ερωτικά

Σεξουαλική παρόρμηση και ανεβασμένη ζωηρή ερωτική διάθεση. Ο Ερμής πλέον ορθός, αν ήσουν σε σχέση ή έχεις ξεκαθαρίσει πλέον με τα παλιά ή τελικά η σχέση άντεξε και μπαίνει φυσικά σε νέες βάσεις. Οι ελεύθεροι θα βρείτε έναν έρωτα όλο τρέλα που λέμε γιατί η συμβολή του Ουρανού τρελούς έρωτες φέρνει, και μάλιστα μέσα από ένα τύπου συνοικέσιο, γνωριμίας θα έλεγα από κοντινούς σας ανθρώπους.

Επαγγελματικά

Σταθερότητα πλέον στην επαγγελματική σταδιοδρομία όμως να προσέξετε λίγο να είστε υπομονετικοί και συνετοί στην οικονομική σας διαχείριση γιατί θα υπάρξουν και απρόοπτα έξοδα για ταξίδια ή και νομικές υποθέσεις. Θα είστε όμως ασφαλείς γιατί ο Δίας, ήλιος, Αφροδίτη βοηθούν στις οικονομικές σας διευθετήσεις. Φρόντισε στα μέσα του μήνα να πας για αναβάθμιση τα κινητά, laptop και λοιπά, γιατί θα χρειαστείς τον εξοπλισμό σου για τις επαγγελματικές σου επικοινωνίες και μετακινήσεις. Ενδέχεται να αγοράσεις αυτοκίνητο.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση