Ιχθείς

Ιχθείς | Ιούνιος 2024

Ιχθείς | Ιούνιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Καλό μήνα
Η είσοδος του Δία στον τέταρτο ηλιακό σου σημειδοτεί επισκέψεις ανθρώπων από το εξωτερικό, φίλους, συγγενείς που είχατε να δείτε καιρό. Αλλά μπορεί να συμβαίνει και το αντίθετο, αν ήσασταν στο εξωτερικό και επιθυμούσατε να επιστρέψετε στην πατρίδα και στις οικογενειακές σας ρίζες τώρα θα το κάνετε. Η Αφροδίτη στον ίδιο οίκο δείχνει πολλές επισκέψεις από συγγενικά πρόσωπα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Ευχάριστες προσκλήσεις στο σπίτι σου αλλά και στη νέα σελήνη μπορεί να κάνεις μια ωραιοποίηση στους χώρους και να το διακοσμήσεις. Η πανσέληνος στις 22/6 επηρεάζει θετικά εσάς τους Ιχθύες των πρώτων ημερών με την άφιξη ή την ολοκλήρωση ενός έρωτα- δεσμού.

Ερωτικά

Αν δεν κρατάτε μια κρυφή σχέση τότε έχετε βαθιά κρυμμένα ένα ερωτικό σας πάθος για κάποιον. Όσοι είστε σε αναζήτηση καινούργιου συντρόφου θα εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιο άτομο που μπορεί να είναι και από συνοικέσιο, φυσικά με την μοντέρνα εκδοχή, δηλαδή μέσα από οικογενειακούς φίλους να προκύψει μια νέα γνωριμία, ή από τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις, κυρίως από καλέσματα που θα σας προτείνουν συγγενικά πρόσωπα. Προσοχή στο τετράγωνο Άρη- Πλούτωνα φέρνει ζήλιες, ίντριγκες και εγωιστικές τάσεις με αποτέλεσμα τις εκρήξεις θυμού. Ευτυχώς στις 22/6 με την είσοδο του ηλίου στον Καρκίνο και στην πανσέληνο, η πληθώρα ρομαντικών συναισθημάτων σου θα εξομαλύνει καταστάσεις με τη σωστή διαχείριση με συζήτηση και αρμονικό διάλογο.

Επαγγελματικά

Αναδιοργάνωση και δημιουργία καινούργιων συνθηκών στην εργασία σου αν είναι προσωπική και συνδέεται με δραστηριότητες που εκπροσωπούνται από εκδόσεις, εκπαίδευση, ξένες γλώσσες, διαδίκτυο, δημοσιογραφία και λοιπά. Η Αφροδίτη σύνοδο Δία ενισχύει τον οικογενειακό προϋπολογισμό με σύμπραξη ανθρώπων της οικογένεια σας. Επίσης θα υπάρξουν εορτές στην οικογένεια, επέτειοι γάμων, βαφτίσεις, και άλλες οικογενειακές εορτές. Επίσης μπορεί να τακτοποιηθεί κάποια περιουσιακή σου εκκρεμότητα ακόμα και στην περίπτωση που η λύση του προβλήματος είχε φτάσει μέχρι το δικαστήριο. Στις 22/6 στην πανσέληνο αν έχεις παιδιά ολοκληρώνεις υποχρεώσεις σου προς αυτά. Στις 4/6 στη νέα σελήνη πολλοί από εσάς μπορεί να ξεκινήσετε κάτι καινούριο επαγγελματικό μέσα από το χώρο του σπιτιού σας. Στις 11/6 το τετράγωνο Άρη- Πλουτωνα φέρνει δυσκολίες στην επικοινωνία σας, στους σπουδαστές των πρώτων μοιρών του ζωδίου και στις μετακινήσεις σας.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση