Ιχθείς

Ιχθείς | Ιούλιος 2024

Ιχθείς | Ιούλιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Ιχθύς

 

Στις 6/7 η νέα σελήνη στον πέμπτο ηλιακό σου φέρνει καινούργιους έρωτες. Για σένα που έχεις γάμο ίσως και την καλή αγγελία ενός καινούργιου μέλους στην οικογένεια, από την άλλη μπορεί να ξεκινήσεις ένα καινούργιο επιχειρηματικό σχέδιο ή να ξεκινάς τις φετινές διακοπές σου. Πάντως αυτή η νέα σελήνη είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τους ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου εσύ που ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο να προσέξεις τη σύνοδο Άρη ουρανού στις 15/7 έρχονται ρήξεις και διαφωνίες με συγγενικά πρόσωπα, αδέλφια, ξαδέλφια. Να προσέχεις στις μετακινήσεις σου και να ελέγχεις τα τροχοφόρα σου με σέρβις και να τα τσεκάρεις, να τα συντηρήσεις. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις τηλεφωνικό εξοπλισμό ή και πάροχο τηλεφωνίας, αφού θα έχεις διαπληκτιστεί μάλλον με την προηγούμενη εταιρία, γιατί δεν σου παρείχε αυτά που συμφωνήσατε και προέβει σε αυθαίρετες αλλαγές. Γενικά η 15/7 είναι μια δύσκολη ημέρα και οπλίσου με υπομονή, ο Δίας στον τέταρτο ηλιακό συνεχίζει να προστατεύει εσένα και την οικογένειά σου. Ερμής αντίθεση πλούτωνας κάποιο ταξίδι σου αναβάλλεται ή κάποιοι τελικά σε πούλησαν σε σχέση με αυτό.

 

Ερωτικά

Κρόνος Αφροδίτη τρίγωνο αυτή την εποχή μπορεί να ελπίζεις σε ρομαντικά ειδύλλια ή σε μεγάλους έρωτες οι σχέσεις καθορίζονται από την ψυχρή λογική, γι’ αυτό αν είσαι ρομαντικός ξέχασε τις έντονες συγκινήσεις οι σχέσεις που δημιουργούνται είναι πολύ ανθεκτικές από πολλές άλλες προηγούμενες αλλά χωρίς ρομαντικά περιτυλίγματα ίσως θυμηθείς κάποια σχέση που σε πλήγωσε. Μπορεί να δημιουργήσεις μια καινούργια αισθηματική σχέση ο τρόπος της γνωριμίας ίσως την κάνει να φαίνεται περίεργη, επειδή θα είναι τόσο έντονη η έλξη ανάμεσά σας που να μοιάζει σαν να είχατε κάποτε ξανασυναντηθεί. Εσύ που είσαι ήδη σε σχέση δώσε ιδιαίτερη σημασία στις 15/7 με τη σύνοδο Άρη ουρανού μην έρθει μια τελειωτική ρήξη από εκρήξεις θυμού και επειδή συμμετέχει και ο ποσειδώνας τελικά όλο αυτό να έχει προέλθει από παρεξηγήσεις και παρεμβολές τρίτων.

 

Επαγγελματικά

 

6/7 νέα σελήνη και καινούργια επαγγελματικά σχέδια στη ζωή σου, για μια επιχείρηση οικογενειακή, ή που έχει σχέση με τον οικογενειακό προγραμματισμό. Στις 15/7 πρόσεχε μετακινήσεις και ταξίδια γιατί θα προκύψουν απρόβλεπτες αλλαγές μη αναμενόμενες, περιόρισε τις μετακινήσεις. 21/7 πανσέληνος ολοκληρώνεις ότι πρότζεκτ εργασιακό είχες ξεκινήσει από τον προηγούμενο μήνα. Στην πανσέληνο αν είσαι υπάλληλος μπορεί να πάρεις και την άδεια διακοπών. Έρμης πλούτωνας αντίθεση, προσπάθησε να λειτουργείς με το νόμο και ομαδικό πνεύμα απέφυγε όποιες παρατυπίες. Στις 5/7 Δίας Ερμής εξάγωνο δίνει διευκόλυνση από τρίτα άτομα αρκεί να προσέχεις τις συμφωνίες σου και να μην υπερεκτιμάς καταστάσεις. Μια καλή οικονομική συγκυρία τυχερή για εσένα του πρώτου δεκαημέρου.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση