Ιχθείς

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου 2022

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 Οκτωβρίου - 6 Νοεμβρίου 2022

Αντιγόνη Στάμου

Πολύ πιθανά στην εβδομάδα αυτή, να νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με πράγματα που σας δίνουν ευχαρίστηση, ή να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που έχετε ιδιαίτερα συναισθήματα να ανταλλάξετε.

Δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες ξαφνικές συναντήσεις, με αγαπημένους φίλους που έχετε να δείτε εδώ και καιρό και αυτό σας δίνει ιδιαίτερη χαρά.

Αλλά και σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο, η εβδομάδα αυτή σας φέρνει μπροστά σε καταστάσεις από το παρελθόν, που μπορεί να φαίνονται τυχαίες, αλλά είναι το ερέθισμα για να ενωθείτε ξανά με τους αγαπημένους σας.

Ίσως ακόμα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με σπουδές, με γνώση, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο ο οποίος έρχεται να διευρύνει την οπτική σας και τους ορίζοντές σας.

Η αναδρομή πορεία του Άρη που ξεκινάει στις 30 Οκτωβρίου, έως τις 12 Γενάρη 2023, είναι πολύ πιθανό να φέρει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος, που αφορούν το σπίτι την οικογένεια, αλλά και την ακίνητη περιουσία, δημιουργώντας σε πολλές περιπτώσεις ένα έκρυθμο κλίμα ανάμεσα στις σχέσεις σας.

Μην πιέζετε τις καταστάσεις περισσότερο από όσο αντέχουν, και διαχειριστείτε με σύνεση και ψυχραιμία τις πιθανές πιέσεις που μπορεί να δέχεστε από τους γύρω σας. Είναι σημαντικό τώρα να κατανοήσετε και τη θέση τους, για να μπορέσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες, και να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν.

Πολύ πιθανά η εβδομάδα να μην ανοίγει και με το καλύτερο πρόσημο, μία και σας βρίσκει πιο υποτονικούς, πιο κουρασμένους, με μία έλλειψη διάθεσης και ενέργειας ενδεχομένως, κάτι που σας απομονώνει γενικά από το περιβάλλον σας, και δεν σας δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείτε κοντά σε άλλους, ή να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας ιδιαίτερα τουλάχιστον.

Θυμηθείτε ωστόσο πως λίγο παρακάτω, από τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης και μετά και ως την Παρασκευή, θα έχετε τη δυνατότητα μιας επανεκκίνησης, τόσο στη διάθεσή σας, όσο γενικότερα του τομέα των σχέσεων σας, που γίνονται πιο ζεστές, πιο οικείες, πιο φιλικές, αλλά σας δίνει επίσης την ευκαιρία και για περισσότερη κοινωνικότητα.

Σάββατο και Κυριακή είναι ένα διήμερο, που πολύ πιθανόν να ακούσετε τη διάθεσή σας, και να κάνετε πράγματα που σας δίνουν χαρά και ευχαρίστηση, ή  να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα που σας κάνουν να είστε πιο δημιουργικοί.

Ίσως ακόμα κάποιες αγορές, σας βάλουν στη διαδικασία να ξοδέψετε περισσότερα από όσα έχετε υπολογίσει, οπότε έχετε το  κατά νου και μην ανοίγεστε αν δεν είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι.