Ιχθείς

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Απριλίου – 05 Μαΐου 2024

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Απριλίου - 05 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Αγαπητοί Ιχθύς καλή εβδομάδα

Ότι καλύτερο για σένα Ιχθύ, η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σχηματίσει εξάγωνο με τον ήλιο σας στον τρίτο ηλιακό σου. Θα σου φέρει καλά νέα από συγγενείς, από τον περίγυρό σου, θα ωραιοποιήσει την καθημερινότητά σου αλλά θα λάβεις και πολλά δώρα οικονομικά. Ίσως με την επαφή σου με γυναικεία πρόσωπα που θα σου δείξουν αγάπη και ευγνωμοσύνη και μπορεί να είχες να τα δεις από καιρό. Χρηματικές απολαβές που εκκρεμούσαν θα σου δοθούν τώρα. Δώρα θα έρθουν στα χέρια σου και καλά φιλοδωρήματα. Με τον Άρη στο δεύτερο ηλιακό σου κινητοποιείσαι πλέον να αυξήσεις τα εισοδήματά σου και να ανανεώσεις τις ηθικές και συναισθηματικές σου αξίες. Να προσέξεις και τα απερίσκεπτα έξοδα διότι όσες φιλότιμες προσπάθειες κι αν κάνει η Αφροδίτη να σου αυξήσει το εισόδημα και την αυτοπεποίθηση, εσύ μπορείς να μπαίνεις στον πειρασμό να ξοδέψεις ότι παίρνεις.

Ερωτικά

Θα νιώθεις την επιθυμία να βρεθείς με τον ερωτικό σου σύντροφο με την καλή διάθεση να του προσφέρεις αγάπη και στοργή καθώς θα υπάρχει και ανάλογη ανταπόκριση από εκεί. Δημιουργείται μια θαυμάσια ατμόσφαιρα, πάθη για την ενεργοποίηση της σχέσης και σφοδρή γεμάτη πάθος σεξουαλική ένωση. Μπορεί να γνωρίσεις και ένα άτομο το οποίο να ξεκινήσεις μια ερωτική μαγνητική, σαγηνευτική σχέση.

Επαγγελματικά

Θα μπορέσεις να εισπράξεις χρήματα και έτσι αδιαμαρτύρητα να πληρώσεις υποχρεώσεις που είχες αφήσει, τώρα θα μπορείς να είσαι σωστός στα έξοδα οφειλών σου. Ενδέχεται να μπορέσεις να κάνεις και ένα ταξίδι. Θα δώσεις χρήματα για τη μεταβίβαση ενός ακινήτου, για την αγορά ενός μεταφορικού μέσου, ή μιας συσκευής ηλεκτρονικής που τη χρειάζεσαι για την εργασία σου. Αν είστε σε επαγγέλματα που έχουν σχέση με εκπαιδευτήρια, διδασκαλία, τουρισμό ή σε εταιρείες ή και μέσα ειδήσεων θα έχετε πολύ καλές απολαβές οικονομικές, έμπνευση και δημιουργικότητα. Στηρίζεστε φυσικά όλοι οι Ιχθύς ακόμα από το Δία και όσοι έχετε προβεί στις αλλαγές των προχωρημένων τεχνολογικών μέσων και των εφαρμοσμένων εργασιών θα έχετε πολύ καλές αποδόσεις. Οι σπουδαστές από δω και πέρα η πορεία σας είναι ανοδική και τα πρώτα χρήματα έρχονται σε εσάς του τρίτου δεκαημέρου.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση