Ιχθείς

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 23 – 29 Οκτωβρίου 2023

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 23 - 29 Οκτωβρίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Παρόλο που η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου δεν είναι δυσαρμονική με τη δική σας ζωδιακή περιοχή, ας μην ξεχνάμε όμως ότι υπάρχει και ένας Κρόνος ο οποίος συχνά πυκνά δυναμιτίζει τις καταστάσεις και σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, και προστίθεται στις δυσκολίες αυτής της περιόδου, που ομολογουμένως θέλουν ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση τους.

Αυτό που χρειάζεται να προσέξετε περισσότερο τώρα, είναι η επικοινωνία σας, μία και θα παρουσιάσει πολλά σκαμπανεβάσματα, ελλείψεις αλλά και αναβολές και ματαιώσεις, τις οποίες δεν είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε και αυτό μπορεί να σας πυροδοτήσει με ένταση.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αυτό το διάστημα νιώθετε πολύ πιο έντονη τη συναισθηματική σας φόρτιση, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας να γίνονται πολύ πιο εμφατικές , και αυτό βγαίνει και στη συμπεριφορά σας προς τους γύρω σας, και ιδιαίτερα προς το σύντροφό σας αν ανήκετε στους Ιχθύες που έχουμε μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους.

Προσέξτε το λόγο σας, τον τρόπο που απευθύνεστε στους άλλους, γιατί θα έχετε την τάση να γίνεται πολύ σκληροί πολύ απόλυτοι και άκαμπτοι, και αυτός να είναι ένας λόγος που δημιουργεί ένα δύσκολο κλίμα στην καθημερινότητά σας, στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική αλλά και την κοινωνική.

Δεν αποκλείεται αυτή την εποχή, να ξεκαθαρίσετε μία σχέση ή μία συνεργασία η οποία πλέον έχει κλείσει οριστικά τον κύκλο της στη ζωή σας, όμως τώρα είναι στιγμή που το παίρνετε και εσείς απόφαση.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Στο θετικό σενάριο αυτής της εποχής, θα έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε με επιτυχία μία συζήτηση η μία διαπραγμάτευση την οποία ανοίξατε το τελευταίο διάστημα, και πάνω στην οποία έχετε εργαστεί πολύ και σκληρά, και τώρα είναι η στιγμή να εισπράξετε τους καρπούς των κόπων σας.

Αυτό που σας ανοίγει παράλληλα με πολύ θεαματικό τρόπο είναι μία δουλειά στο εξωτερικό, ειδικά αν το τελευταίο διάστημα έχετε προσπαθήσει για να την υλοποιήσετε, τώρα είναι η στιγμή που μπορείτε να προσδοκάτε το καλύτερο δυνατό σενάριο για σας.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση