Ιχθείς

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 20 – 26 Μαρτίου 2023

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 20 - 26 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Η νέα σελήνη που κορυφώνεται στην ημέρα της Τρίτης στο ζώδιο του Κριού, σας δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξετε προτεραιότητες από αυτές που είχατε μέχρι τώρα, και να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που μέχρι στιγμής είχατε σαν δεδομένα.

Το ενδιαφέρον στρέφεται περισσότερο στο οικονομικό μέρος της ζωής σας, και σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε διαφορετικά πράγματα, έτσι ώστε να αξιοποιήσετε κάθε δυνατότητα αύξησης του εισοδήματος σας.

Δεν αποκλείεται ,να έχετε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, οι οποίες σας αναβαθμίζουν οικονομικά ή ακόμα αν έχετε σε εξέλιξη κάποια συμβόλαια μέσα από τα οποία περιμένετε να πάρετε χρήματα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να τα ολοκληρώσετε.

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου έως τις 20 Μαΐου αντιπροσωπεύει μία περίοδο με ευθυμία ανανέωση και ψυχαγωγία.

Τώρα μπορείτε να εκδηλώσετε όλα τα ταλέντα και τις ικανότητές σας.

Ο έρωτας παίζει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας στο διάστημα αυτό, μία και σας δημιουργείται η ανάγκη να συνδεθείτε να νιώσετε, να ζήσετε πράγματα, εμπειρίες, οι οποίες ο οδηγούν στην ανανέωση της ερωτικής σας ζωής.

Προσέξτε λίγο περισσότερο τις σχέσεις με τα παιδιά σας αν έχετε, γιατί θα έχετε την τάση να γίνεστε πιο αυστηροί και πιο απόλυτοι..

Το πέρασμα του Πλούτωνα στο ζώδιο του υδροχόου Για τα επόμενα 19 χρόνια φέρνει στο προσκήνιο όλα τα απωθημένα που μπορεί να κρύβεται μέσα σας, προκειμένου να δουλέψετε με αυτά για να μπορέσετε να τα ξεπεράσετε. Μην εμπιστεύεστε τα πρόσωπα για τα οποία δεν Είστε σίγουροι για τις προθέσεις τους και κινηθείτε έχοντας καθαρότητα και σε αυτά που λέτε και εσύ αυτά που προσφέρετε και σε αυτά που πράττετε.