Ιχθείς

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13 – 19 Μαρτίου 2023

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13 - 19 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Είναι πολύ σημαντικό στην εβδομάδα αυτή να διαχειριστείτε τα οποία θέματα προκύπτουν με ανοιχτό μυαλό, και να μένετε στα ουσιαστικά, χωρίς να ασχολείστε με λεπτομέρειες η πράγματα άνευ ουσίας.

Είναι μία εβδομάδα, που θα λειτουργήσετε έχοντας περισσότερη εσωστρέφεια, νιώθοντας την ανάγκη να απομονωθείτε από τις εξωτερικές επιρροές.

Και καλό θα είναι, οτιδήποτε προκύπτει την περίοδο αυτή, να μην βιαστείτε να δεσμευτείτε ή να πάρετε θέση, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι αυτό το οποίο θα αναλάβετε θα μπορέσετε παρακάτω να το τηρήσετε.

Μην καλλιεργείτε ελπίδες τις οποίες δεν θα μπορέσετε να υλοποιήσετε, και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο, και ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, καλό είναι το διάστημα αυτό, να τα αντιμετωπίσετε με επιφυλακτικότητα, και κυρίως έχοντας πλήρη γνώση και συνείδηση του τι ακριβώς θέλετε και επιδιώκετε αυτή την εποχή από τους άλλους.

Οι όψεις που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας με τον Άρη τον Ήλιο και τον Ερμή, δημιουργεί σε πολλές περιπτώσεις ένα χαοτικό και άκρως αποπροσανατολιστικό κλίμα, μέσα από το οποίο δεν θα σας είναι εύκολο, ούτε να κινηθείτε, ούτε να κατανοήσετε τις θέσεις που μπορεί να έχουν και οι άλλοι απέναντί σας.

Ιδιαίτερα σε ότι αφορά νέες γνωριμίες, που προκύπτουν την περίοδο αυτή, κρατήστε αποστάσεις, τόσο για να ανακαλύψετε τις δικές σας διαθέσεις απέναντι στο πρόσωπο που έρχεται τώρα στο προσκήνιο, όσο και το αντίθετο

Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση. ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία σας. διαμορφώνοντας σε ένα καλύτερο κλίμα στην καθημερινότητά σας, και δίνοντας τη δυνατότητα για πιο εποικοδομητικές και ουσιαστικές επικοινωνίες, μέσα από τις οποίες μπορείτε να οργανώσετε ένα νέο κύκλο αποτελεσματικής διαχείρισης σε ότι αφορά τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.