Ιχθείς

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13- 19 Μαΐου 2024

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13- 19 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες καλή εβδομάδα
Καλή εβδομάδα αν θέλεις να πραγματοποιήσεις ταξίδια ή μικρές διαδρομές. Με το εξάγωνο Δία- Ποσειδώνα θα νιώθεις ότι ο κόσμος που κινείτε γύρω σου έχει γίνει πιο όμορφος και πιο ανθρώπινος, θα έχεις πολύ ωραίες αρμονικές σχέσεις με τους κοντινούς σου συγγενείς και τους γειτόνους και μια πολύ ωραία καθημερινότητα. Επίσης αυτή η όψη φέρνει και οικονομικά οφέλη. Συνηγορούν και όλοι οι πλανήτες από τον Ταύρο που δίνουν ωραίες και καλότυχες ενέργειες, για όλα τα δεκαήμερα των Ιχθύων. Θα προσέξεις μόνο με τον Άρη στον δεύτερο ηλιακό σου να μην είσαι άτσαλος και απερίσκεπτος στα έξοδα σου.

Ερωτικά

Θα αλλάξετε τρόπο έκφρασης στα ερωτικά σας. Απελευθερώνεσαι από συναισθηματική καταπίεση, έρχεται ένα καινούργιο ερωτικό άτομο, που θα σας αλλάξει όλη την ερωτική δυναμική σας, και τον τρόπο που εσείς καθορίζετε τα αισθηματικά σας, για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Αν δεν είστε σίγουρος για τα αισθήματα του συντρόφου σας μην κάνετε κάποια αρνητική ενέργεια, γιατί στις 17/5 η σύνοδος Αφροδίτη, Δία φέρνει αρμονία, ρομαντικές συναντήσεις και εξομαλύνει όλες τις αισθηματικές σας αμφιβολίες.

Επαγγελματικά

Και εδώ έρχονται αλλαγές προς το καλύτερο για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Ξαφνικές ιδέες και αναβάθμιση του μυαλού σας που θα βρείτε ευφυείς τρόπους για να αναβαθμίσετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, η διαίσθησή σας θα δείξει το δρόμο της τύχης σας. Αφροδίτη, Δίας σύνοδος, καλή διάθεση από συνεργάτες και ανθρώπους με κύρος, βοήθεια από γυναικεία πρόσωπα αξιόπιστα. Άνθρωποι με κοινωνική επιφάνεια και οικονομική, εμφανίζονται με καλές διαθέσεις να σας πατρονάρουν. Θα διευρύνετε τον κύκλο σας και τις δημόσιες σχέσεις και φυσικά αυτό θα έχει καλό αντίκτυπο και στο κοινωνικό σας προφίλ.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση