Ιχθείς

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 11 -17 Σεπτεμβρίου 2023

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 11 -17 Σεπτεμβρίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Είστε από τους ευνοημένους της εβδομάδας αυτής, για αυτό χρειάζεται να δείτε τα πράγματα μέσα από ένα πιο ανανεωμένο πρίσμα, και να μην μείνετε σε λεπτομέρειες οι οποίες έχουν την τάση να αποδυναμώνουν και να σας αποθαρρύνουν.

Ο Ερμής περνά πλέον σε ορθόδρομη πορεία στην ημέρα της Παρασκευής, και αυτός είναι ένας λόγος που θα παρατηρήσετε, πως αρχίζει σταδιακά να δημιουργεί ένα πολύ καλύτερο κλίμα στην καθημερινότητά σας, την ψυχολογία σας ,αλλά και στην επικοινωνία σας, και πως τα πράγματα πλέον αρχίζουν και κυλάνε σε ένα πιο ομαλό κλίμα, και σας δίνει τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε όλες εκείνες τις ισορροπίες που κλονίστηκαν το διάστημα που προηγήθηκε.

Αισθηματικές προβλέψεις

Το άλλο σημαντικό γεγονός της εβδομάδας αυτής, αλλά και της περιόδου γενικότερα, είναι η κορύφωση της νέας σελήνης στην ημέρα της Παρασκευής στο ζώδιο της Παρθένου απέναντί σας.

Μία νέα εποχή ξεκινά για τις σχέσεις σας, πιο Φωτεινή, πιο αισιόδοξη, πιο δημιουργική και κυρίως περισσότερο συναισθηματική.

Αν ανήκετε στους Ιχθύες που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους, πλέον αποφασίστε πώς θα κινηθείτε από δω και πέρα με το σύντροφό σας και επιλέξτε να ανανεώσετε εσείς το μεταξύ σας μην μένοντας σε παράπονα η γκρίνιες οι οποίες έχουν την τάση να σας δημιουργούν προβλήματα όχι απαραίτητα με σημαντικό λόγο.

Εσείς που ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου ετοιμαστείτε. Μία νέα σχέση έρχεται να εμπλουτίσει και να ανανεώσει το συναισθηματικό σας κόσμο!

Επαγγελματικές προβλέψεις

Πέρα από το γεγονός ότι η ορθόδρομη πορεία του Ερμή, κάνει τα πράγματα να κυλάνε σταδιακά πολύ πιο εύκολα, και να σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά ή να ολοκληρώνετε, όλα τα θέματα για τα οποία έχετε δουλέψει το προηγούμενο διάστημα, το δεύτερο γεγονός και πολύ σημαντικό είναι πως αυτή η νέα σελήνη που κορυφώνεται απέναντί σας στο ζώδιο της Παρθένου σας ανοίγει διάπλατα την πόρτα για νέες συνεργασίες.

Νέες προτάσεις εμφανίζονται ξαφνικά στη ζωή σας και σας δίνουν την ευκαιρία,να κάνετε μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές που επιθυμείτε, ή ακόμα να κάνετε και μία δουλειά πιο ανεξάρτητη αν αυτό είναι μέσα στα όνειρά σας.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση