Ιχθείς

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 08 – 15 Ιουλίου 2024

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 08 - 15 Ιουλίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Η νέα σελήνη θα σε βοηθά σε όλο το μήνα σχεδόν και ιδίως αυτή την εβδομάδα πιο πολύ εσένα του δευτέρου δεκαημέρου που σου φωτίζει τον πέμπτο σου οίκο, φέρνοντας σου αγάπη και αγαπημένους ανθρώπους κοντά σου. Μπορεί να μην αισθάνεσαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος αλλά να ξέρεις ότι οι φίλοι και οι σχέσεις σου θα παραμείνουν σταθερές στην πάροδο των χρόνων και θα δημιουργηθούν συναισθήματα στοργής και εκτίμησης. Στο οικογενειακό σου υπάρχει αλληλοϋποστήριξη και αυτός είναι πολύ βασικός θεμελιώδης λίθος για να είσαι ευχαριστημένος και ευτυχής.

 

 

Ερωτικά

Επειδή θα είσαι πολύ συναισθηματικά ανοιχτός αν σου προκύψει μια καινούργια γνωριμία κράτησε τις σχετικές επιφυλάξεις και μην δώσεις ψυχή και πνεύμα από την αρχή τουλάχιστον, δώσε χρόνο να δεις την εξέλιξη της. Ευνοούνται οι παρασκηνιακοί έρωτες. Αν είσαι σε σχέση αυτός ο μήνας θα είναι ανεπανάληπτος ερωτικά και αισθηματικά αγγίζεις το όνειρο. Η νέα σελήνη που έγινε εχθές έχει διάρκεια 28 ημέρες οπότε θα έχεις όλο το μήνα την καλή ενέργεια της, στα ερωτικά σου.

 

 

Επαγγελματικά

Μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικές εργασίες που απαιτούν φυσική σωματική δύναμη και έμπνευση να δημιουργήσεις πράγματα ή μια καινούρια εργασία που θα ξεχωρίσει για την καλή αισθητική. Δίας εξάγωνο Ερμής, μια επαγγελματική συμφωνία σου δίνει δυνατότητες και βοήθειες εξέλιξης και σου εξασφαλίζει καλές εργασιακές προϋποθέσεις. Είναι μια εβδομάδα που κι οι άλλοι αναγνωρίζουν τις ικανότητές σου και έχουν τη διάθεση να σε βοηθήσουν να συνεργαστούν και να σε πατρονάρουν, σε ζητήματα που χρειάζονται την παρέμβαση τρίτων, αλλά και υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση