Ιχθείς

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 06 – 12 Μαρτίου 2023

Ιχθείς Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 06 - 12 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Ιχθύες

Είναι εξαιρετικά σημαντικός ο κύκλος που ανοίγει από σήμερα και για δυόμισι χρόνια μετά στη ζωή σας, με τη διέλευση του Κρόνου από τη δική σας ζωδιακή περιοχή.

Βεβαίως για αρχή, θα επηρεάσει εσάς του πρώτου δεκαημέρου, όμως σηματοδοτεί μία περίοδο εσωτερικής ανάπτυξης, μέσα από την οποία έχετε πολλά να μάθετε και να κάνετε. Θα παρατηρήσετε πως οι ευθύνες πλέον της ζωής σας ,γίνονται πολύ περισσότερες από αυτές που είχατε μέχρι τώρα.

Στη φάση αυτή, καλό θα είναι, να αναζητήσετε την αλήθεια σας, και πώς μπορείτε να βελτιώσετε τον εαυτό σας σε ότι δεν έχει πάει καλά μέχρι τώρα.

Είναι πολύ σημαντικό, να γνωρίσετε ποιος είστε, τις δυνατότητες και τις δυνάμεις σας, τις αδυναμίες σας, γιατί αυτό θα σας κάνει να πετύχετε πολλά στο μέλλον.

Επίσης τις χρονιές αυτές, μην αρχίζετε καμία δραστηριότητα που χρειάζεται πολύ μεγάλο χρονικό ορίζοντα για την ολοκλήρωση της, και κάνετε πράγματα τα οποία θα μπορείτε να τα κλείνετε σχετικά εύκολα.

Είναι μία εποχή που καλό θα ήταν, αν νιώσετε ιδιαίτερα πιεσμένοι να ασχοληθείτε και με την ψυχοθεραπεία.

Είναι και θα είναι ένας τρόπος αυτογνωσίας πολύ καλός για εσάς στη φάση που βρίσκεστε.

Στην εβδομάδα αυτή, ένα οικονομικό ζήτημα, φαίνεται να σας ανανεώνει, και να σας δίνει τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά σε ένα όνειρο σας ή σε ένα σχέδιο σας.