Ιχθείς

Ιχθείς | Απρίλιος 2024

Ιχθείς | Απρίλιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Ιχθύς

Αγαπημένοι Ιχθύς ένα ωραίο ήρεμο μήνα να έχετε. 1η Απριλίου ο Ερμής ανάδρομος στον δεύτερο ηλιακό σας, πρέπει να ψάξετε χαρτιά, γραφειοκρατικά θέματα, που αφορούν συμβόλαια σπιτιού και λοιπά, να τα αρχειοθετήσετε. 3 Απριλίου η σύνοδος Αφροδίτη- Ποσειδώνα για σας των τελευταίων μοιρών, θα σας φέρει ένα μεγάλο έρωτα με πολύ αγάπη, θα γίνεται ρομαντικοί, θα έχετε αρμονία με τη φύση και το συναίσθημα, και αν είστε καλλιτέχνες θα σας απογειώσει. 8 Απριλίου η έκλειψη δεν σας πιάνει άμεσα όμως να προσέξετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου έμμεσες αντιπαραθέσεις. 10 Απριλίου Άρης- Κρόνος σύνοδος κρατήστε τα νεύρα σας και φερθείτε με ηρεμία γιατί θα σας προβάλλουν εμπόδια που δεν θα τα ανεχτείτε. 20 Απριλίου Ουρανός- Δίας σύνοδο, για σας του τρίτου δεκαημέρου θα λάβετε βοήθεια ξαφνικά και ως μάννα εξ ουρανού, από πρόσωπα συγγενικά που δεν το περιμένατε, επίσης οι ξαφνικές ιδέες που θα έχετε για να επιλύσετε θέματα οικονομικά θα σας λύσουν πολλά προβλήματα, όπως και οι σπουδαστές θα λάβετε κάποια πτυχία. 27 Απριλίου ο Ερμής στην ορθή του πορεία, θα αρχίσετε να λύνετε θέματα συμβολαίων, συμφωνιών και οικονομικών. 28 Απριλίου Ποσειδώνας- Άρης σύνοδος, κάποιος συγγενής από το εξωτερικό μπορεί να σας επισκεφθεί, από την άλλη αν έχεις κάποια κόπωση σωματική βρες τρόπο ξεκούρασης. Στο ερωτικό σου φυσικά αυτή η όψη θα είναι θαυμάσια.

Ερωτικά

Η άπλετη αισθησιακή σου αγάπη και η ερωτική σου ψυχική διάθεση, που θα εκδηλώσεις στο ερωτικό σου ταίρι, θα φέρουν πολύ καλή ερωτική επαφή. Αλλά και όσοι είστε σε αναζήτηση καινούργιου συντρόφου θα εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιο άτομο που μπορεί να βρίσκεται στον κοινωνικό σας περίγυρο.

Επαγγελματικά

Εύνοια σε επιχειρηματικές δραστηριότητες και οργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων, αλλά και εύνοια στα επαγγέλματα που ασχολούνται με ναυτιλιακά, ταξίδια, τουριστικά ή στα εκκλησιαστικά. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να δείξετε αυτοσυγκέντρωση που σας είναι λίγο δύσκολη, λόγω ανάδρομου Ερμή. Επίσης να προσέξετε οικονομικές σπατάλες.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση