Ιχθείς

Ιχθείς | 30 Μαΐου 2024

Ιχθείς | 30 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σελήνη στο ζώδιο σου σήμερα και φωτίζονται τα συναισθήματα και τα αισθήματα. Με το τετράγωνο του Δία, πολλαπλασιασμός και πληθωρικός ιδεαλισμός και γεμάτος φιλανθρωπία. Θα νιώθεις ότι πρέπει να σώσεις τον κόσμο από τα προβλήματα του και από την δυστυχία του, όμως το μόνο που θα κάνεις είναι να νιώσεις λύπη γιατί αυτά που σε κατακλύζουν σήμερα ξέρεις ότι δεν γίνονται.

 

Μην κρύβεις τα προβλήματα στις σχέσεις σου γιατί θα έρθουν μόνα τους στην επιφάνεια. Φλερτάρισε ελεύθερα και μην δεσμεύεσαι ακόμα. Η πληθωρικότητα των συναισθημάτων σου σήμερα πρέπει να εκτονωθεί, αφέσου στην ρομαντική στοργική σου διάθεση και εκφράσου και στο ταίρι σου ή στα καινούρια σου φλερτ.

Επαγγελματικά

Σήμερα με τη σελήνη σε όψη με το Δία καταρχήν θα έχεις μια πολύ καλή ατμόσφαιρα στο σπίτι σου και κατά δεύτερον σου αφήνει ανοιχτά όλα τα περιθώρια να δεχθείς υποστήριξη τόσο από τους γονείς, όσο και από σημαντικούς ανθρώπους του κοινωνικού και επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Θα έχεις μεγάλη ευχέρεια να οργανώσεις και να αναδιοργανώσεις το σπίτι, την οικογένεια και το επάγγελμα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση