Ιχθείς

Ιχθείς | 18 Μαρτίου 2023

Ιχθείς | 18 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Οι πρωινές ώρες της ημέρας, γεγονός είναι πως δεν σας βρίσκουν με την καλύτερη σας διάθεση, ωστόσο αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις, τις οποίες δεν είστε έτοιμοι προς στιγμήν να υποστηρίξετε, και δώστε χρόνο στον εαυτό σας έως το βράδυ, μία και στις απογευματινές ώρες της ημέρας, η σελήνη περνάει στη δική σας ζωδιακή περιοχή.

Βεβαίως η σύνοδος της σελήνης με τον Κρόνο, δεν είναι η καλύτερη στιγμή για εσάς, μία και σας δημιουργεί αρκετή συναισθηματική ένταση και πίεση, τέτοια που πολύ εύκολα μπορεί να βγει και στη συμπεριφορά σας, κάνοντας σας ιδιαίτερα αυστηρούς και επικριτικούς με τους γύρω σας.

Στις βραδινές ώρες της ημέρας, χαλαρώνετε περισσότερο, μία και το εξάγωνο που σχηματίζει η σελήνη με την Αφροδίτη, εξυπηρετεί πολύ περισσότερο τις ανάγκες σας, τις διαθέσεις σας αλλά και τις σχέσεις σας.

Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Κριού από σήμερα, έως τις 3 Απριλίου, ανοίγοντας ένα διάστημα, μέσα στο οποίο, θα νιώσετε την ανάγκη να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που μέχρι τώρα είχατε σαν δεδομένα, και να βάλετε διαφορετικές προτεραιότητες, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν τα οικονομικά σας ζητήματα.