Ιχθείς

Ιχθείς | 16 Μαΐου 2024

Ιχθείς | 16 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Με τη σελήνη στην Παρθένο στον απέναντι οίκο από σένα, δηλαδή στον έβδομο ηλιακό σου, προκαλούνται συναισθηματικά προβλήματα καθότι δεν υπάρχει αρμονία ανάμεσα στα επαγγελματικά και οικογενειακά σου ζητήματα, ανάμεσα στην ενσυνείδητη και ασυνείδητη προσωπικότητά σου, και ανάμεσα σε αυτά που υπαγορεύονται από το μυαλό και την ψυχή σου. Έτσι κάποιες σχέσεις θα είναι περισσότερο ευαίσθητες είτε είναι συναλλακτικές, είτε είναι συναισθηματικές.

Ερωτικά

Παρότι η σελήνη στο απέναντι ζώδιο από σένα δημιουργεί αντίθεση με τον ήλιο σου, μπορεί να σου δημιουργηθεί μια παροδική έλξη για ένα άτομο του αντίθετου φύλου, το οποίο όμως θα είναι εντελώς διαφορετικό από εσένα. Πρόσεξε οποιαδήποτε σχέση αρχίζει στη διάρκεια αυτών των 2 ημερών, όσο ενδιαφέρουσα και είναι κι αν είναι δεν θα είναι μακροχρόνια. Με την ήδη υπάρχουσα σχέση θα πρέπει να έχετε διάθεση συμβιβασμού αυτές τις ημέρες.

Επαγγελματικά

Πολύ πλούσιο το καθημερινό σου πρόγραμμα από πλευράς εργασίας αλλά και επικοινωνίας. Συνήθως βρίσκεσαι με ένα τηλέφωνο στο χέρι και διακινούμενος στους δρόμους περπατώντας ή οδηγώντας. Αυτό γίνεται γιατί σπεύδεις για ένα περίεργο λόγο να διεκπεραιώσεις όλα τα τρέχοντα ζητήματα σου ταυτόχρονα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση