Ιχθείς

Ιχθείς | 15 Μαρτίου 2023

Ιχθείς | 15 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, στις πρωινές ώρες της ημέρας, εξυπηρετεί ιδιαίτερα θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σας ζωή, και είναι μία καλή στιγμή να επικοινωνήσετε σε ένα καλύτερο κλίμα, τις όποιες υποθέσεις έχετε σε εξέλιξη, μία και θα διαπιστώσετε πως και γύρω σας είναι ανοιχτοί και διαθέσιμοι να σας ακούσουν και να σας βοηθήσουν. Βεβαίως η σύνοδος του Ηλίου με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα στη δική σας ζωδιακή περιοχή, σας δημιουργεί ένα μπέρδεμα, τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους, κάνοντας σας συχνά να βγάζετε προς τα έξω ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που πραγματικά είστε.

Μείνετε κοντά σε ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να στηριχτείτε, και έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση και στα συναισθήματά τους απέναντί σας.

Αποφύγετε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που έχουν τοξικότητα, η οι σχέσεις οι οποίες δεν σας κάνουν καλό, ιδιαίτερα τις μέρες αυτές ,που είστε ανοιχτοί και ευάλωτοι σε εξωτερικές επιρροές πολύ περισσότερο από ότι συνήθως.