Ιχθείς

Ιχθείς | 15 Μαΐου 2024

Ιχθείς | 15 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Συγκεχυμένος νοιώθεις σήμερα από ανορθόδοξα συναισθηματικά συμπλέγματα, νοητική εμπλοκή γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που αισθάνεσαι. Εσύ ένας άνθρωπος της απέραντης, ανιδιοτελούς αγάπης, βγαίνεις έξω από τα νερά σου όταν περνά από το μυαλό σου η συναισθηματική απελευθέρωση και αποτοξίνωση από ανθρώπους και καταστάσεις, αντισυμβατικούς που θέλουν να σου δείξουν έναν άλλο τρόπο συναισθηματικής σκέψης.

Ερωτικά

Έχετε αρκετά μεγάλη διαίσθηση για να καταλάβετε πού πάει η κατάσταση, αλλά επειδή νιώθετε συμπόνια δεν θα προβείτε σε εντάσεις και διαμάχες. Καλό είναι να έχετε αυτή την ήρεμη στάση που σας χαρακτηρίζει σαν άτομα. Διαχειριστείτε την σημερινή ερωτική σας υπερένταση με ήπιους τόνους όπως εσείς ξέρετε.

Επαγγελματικά

Σήμερα προσέξτε λίγο τις μετακινήσεις σας και τις επικοινωνίες σας. Ένα ταξίδι μικρής διαδρομής από αύριο καλύτερα, γιατί σήμερα πρέπει να τελειώσετε αρκετές εκκρεμότητες. Θα έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις αλλά αυτό σου δίνει και τη δυνατότητα να κάνεις κάποιες υποχρεωτικές αλλαγές στον τρόπο της καθημερινότητας σου. Σήμερα μην νιώσεις άβολα που θα βγεις από στερεότυπα.

 

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση