Ιχθείς

Ιχθείς | 14 Μαρτίου 2023

Ιχθείς | 14 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Ιδιαίτερα στη σημερινή ημέρα θα έχει την τάση να βρίσκεστε σε αναστάτωση χωρίς απαραίτητα να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος.

Ωστόσο θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και το παρελθόν, φαίνεται να έρχονται στο προσκήνιο και να ζητούν λύσεις τις οποίες σε αυτή τη φάση δεν θα είναι εύκολο να δώσετε.

Μην ανοίγετε συζητήσεις οι οποίες δεν θα είναι εύκολο να καταλήξουν πουθενά, και το μόνο που μπορεί να κάνουν είναι να δημιουργήσουν ένα δύσκολο κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τα πρόσωπα της οικογένειας η το σύντροφό σας.

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στη δική σας ζωδιακή περιοχή, δημιουργεί ένα δύσκολο κλίμα στην καθημερινότητά σας, στις σχέσεις σας, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές, για αυτό χρειάζεται να κρατήσετε αποστάσεις ,από ότι νιώθετε ότι σας δυσκολεύει, η δεν μπορείτε να διαχειριστείτε προς στιγμήν, μία και οποιαδήποτε εμπλοκή, μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα, ιδίως αν δεν είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε τα θέματα που βρίσκονται στο προσκήνιο τις μέρες αυτές.