Ιχθείς

Ιχθείς | 14 Μαΐου 2024

Ιχθείς | 14 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Η διάθεσή σου, η οποία συχνά σε προδιαθέτει καλλιτεχνικά, σε ωθεί να ασχοληθείς με πράγματα που θα σου ξεκουράσουν την ψυχή. Από το πώς θα ντυθείς μέχρι να περνάς ευχάριστα τις ώρες σου. Έτσι μπορεί να λάβεις προσκλήσεις ή και τηλέφωνα τα οποία θα σου αλλάξουν την ψυχολογική διάθεση προς το καλύτερο για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Οι Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε κάποιες συναισθηματικές κυκλοθυμικές εναλλαγές, για δυο- τρείς ώρες μέσα στη μέρα.

Ερωτικά

Μια συζήτηση για κάτι που ανήκει στο παρελθόν θα σου προκαλέσει συναισθηματική ένταση και πίεση με σκηνές ζηλοτυπίας που θα έχει σαν συνέπεια αργότερα να το μετανιώσεις και να νιώσεις ενοχές. Κάποιο πρόσωπο που σε απασχολεί ιδιαίτερα και το κρατάς κρυφό από το περιβάλλον σου και θέλεις να το κατακτήσεις σου δημιουργεί ένταση ερωτική.

Επαγγελματικά

Ευνοϊκό διάστημα να ασχοληθείς με τη δουλειά σου την καθημερινή για τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν άμεσα, καθότι σου δημιουργείται η διάθεση να διατηρήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες σε ένα επίπεδο ισορροπίας με τις επαγγελματικές και κοινωνικές σου υποχρεώσεις. Ο λόγος λοιπόν που έχεις περισσότερο κέφι να εργαστείς είναι γιατί θες να επικοινωνήσεις με πολύ κόσμο.

 

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση