Ιχθείς

Ιχθείς | 03 Ιουλίου 2024

Ιχθείς | 03 Ιουλίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Με τον Ερμή στο λέοντα στον έκτο ηλιακό σου αντίθεση με πλούτωνα ενεργοποιούνται δύο βασικοί τομείς στη ζωή σου υγεία και εργασία. Τις περισσότερες φορές η κακοδιαθεσία οφείλεται στο καθημερινό τρέξιμο και όχι μόνο για τις υποχρεώσεις που χρειάζεσαι άμεση διεκπεραίωση, αλλά και από τις καινούργιες δουλειές που σου δημιουργούνται ή εντωμεταξύ τις δημιουργείς εσύ. Στρες και κούραση αισθάνεσαι οργανικά εξαντλημένος.

 

Ερωτικά

Ερμής πλούτωνας στο δωδέκατο, ερωτικό παρασκήνιο αν είναι μέσα στη δουλειά σου προφύλαξε το ερωτικό σου μυστικό, γιατί μπορεί να σε κουτσομπολέψουν συνάδερφοι και να αποκαλύψουν ερωτικά μυστικά σου. Προσοχή στις υπερβολικές, ερωτικές αντιδράσεις και κυρίως στις διακυμάνσεις της διάθεσης σου. Να είσαι προσεκτικός με τη σεξουαλικότητα και τις οικείες σχέσεις σου, αλλά και που εκμυστηρεύεσαι τα ερωτικά σου.

 

 

Επαγγελματικά

Σελήνη στους διδύμους στον τέταρτο ηλιακό σου σε τετράγωνο με Κρόνο στους ιχθύς στον πρώτο ηλιακό να ξέρεις ότι ο Κρόνος αντιπροσωπεύει τη δομή και τη διαμόρφωση του εγώ σου, η σελήνη τις οικογενειακές σου ρίζες, μια σύγκρουση ανάμεσά τους θα προκαλέσει αναταράξεις σημαντικές και στην προσωπικότητά σου, έτσι θα υποφέρει περισσότερο η ψυχή σου με αποτέλεσμα να μην μπορείς να λειτουργήσεις με δομή και υπομονή και στα επαγγελματικά σου, γιατί έχει συνάφεια το οικογενειακό με το επαγγελματικό.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση