Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Η Αφροδίτη Πέρνα στο ζώδιο του Ταύρου

Αντιγόνη Στάμου

Η Αφροδίτη Πέρνα στο ζώδιο του Ταύρου

Αντιγόνη Στάμου

Από τις 16 Μαρτίου έως τις 7 Απριλίου 2023

Θα επηρεάσει τους εκπροσώπους της γήινης τριπλότητας : Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά

Η Αφροδίτη περνάει στο ένα από τα δύο σπίτια της, δηλαδή τα ζώδια που κυβερνά τον Ταύρο,(το δεύτερο είναι ο Ζυγός) στον οποίο ενεργοποιεί τις καλύτερες τις ποιότητες, για το διάστημα που θα μείνει στη θέση αυτή.

Το πρώτο και το σημαντικότερο που ενεργοποιεί η Αφροδίτη από τη νέα της θέση είναι η ανάγκη μας να απολαύσουμε, και αυτό θα το θέσουμε ως προτεραιότητα στο διάστημα που θα διανύσουμε.

Οι σχέσεις εξομαλύνονται, περνούν σε μία καινούργια φάση, πιο ήρεμη, πιο αρμονική και με διάθεση αρμονικής συνύπαρξης στην καθημερινότητα.

Είναι πολύ σημαντικό τώρα, να μοιραστείτε κοινά πράγματα, να οργανώσετε στιγμές, βραδιές, που σας φέρνουν πιο κοντά, απολαμβάνοντας ένα ωραίο δείπνο ή ένα ωραίο ποτήρι κρασί, και μία απολαυστική συζήτηση με το σύντροφό σας.

Είναι η κατάλληλη στιγμή, τόσο για να συσφίξετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, όσο και για να απολαύσετε σχέσεις με ένταση και πάθος.