Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Η Αφροδίτη περνά σε ορθόδρομη τροχία

Η Αφροδίτη περνά σε ορθόδρομη τροχία.

Αντιγόνη Στάμου

3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που συνδέεται με τις σχέσεις μας με τον έρωτα με την αρμονία, και μας δείχνει τον τρόπο και το κίνητρο που μας φέρνει κοντά με τους άλλους ανθρώπους.

Από τις 23 Ιουλίου 2023 βρίσκεται σε αναδρομή πορεία, δημιουργώντας διαφόρων ειδών προκλήσεις στην καθημερινότητά μας και στις σχέσεις μας, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές.

Το διάστημα που προηγήθηκε, μπήκαμε στη διαδικασία να επανεξετάσουμε πολλές από τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις μας και να δούμε το αν και κατά πόσο αξίζει τον κόπο να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε κοντά τους η όχι.

Ομολογουμένως ήταν μία περίοδος που δύσκολα νιώσαμε ευχαριστημένοι, μία και διαρκώς υπήρχαν στο μυαλό μας διαφόρων ειδών διλήμματα και ερωτηματικά που δεν μας άφηναν να ησυχάσουμε η να απολαύσουμε αυτό που έχουμε.

Ήρθαμε αντιμέτωποι με τους βαθύτερους φόβους μας, με τις ανασφάλειές μας, και νιώσαμε πολλές φορές την ανάγκη να κλείσουμε κύκλους σε σχέσεις που πλέον είχαν φθαρεί.

Από την ημέρα της Κυριακής τρεις Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη πλέον περνά πλέον σε ορθόδρομη πορεία, δίνοντας μας τη δυνατότητα σταδιακά να αποκαταστήσουμε την ισορροπία και την ηρεμία αρχικά μέσα μας.

Είναι η στιγμή που πλέον συνειδητοποιούμε την απόσταση που μας απομακρύνει, από αυτά τα πρόσωπα, που μέχρι χθες θεωρούσαμε σημαντικά για τη ζωή μας, και πλέον αντιλαμβανόμαστε πως αυτά που μέχρι τώρα αποφεύγαμε να δούμε, είναι μία πραγματικότητα, η οποία μας καλεί να πάρουμε θέση και αποφάσεις τόσο για εμάς όσο για τη ζωή μας και για τις σχέσεις μας.

Είναι η στιγμή που κάποιες σχέσεις θα ανακτήσουν τις ισορροπίες τους, κάποιες θα επανασυνδεθούν για να προχωρήσουν παρακάτω, και κάποιες άλλες θα κλείσουν οριστικά τον κύκλο τους.

Βεβαίως ας έχουμε κατά νου, πως ο Ερμής κινείται σε αναδρομή πορεία έως τις 15 Σεπτεμβρίου ,οπότε μέχρι τότε καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί στις αποφάσεις που λαμβάνουμε.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση