Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Ερμής τρίγωνο με Δία

Αντιγόνη Στάμου

Ερμής τρίγωνο με Δία

Αντιγόνη Στάμου

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου σε αναδρομή πορεία και σχηματίζει μία θετική όψη τριγώνου, με τον αγαπημένο πλανήτη του ζωδιακού τον Δία.

Είναι η δεύτερη όψη που σχηματίζει με τον Δία στο διάστημα που βρίσκεται στην Παρθένο.( η πρώτη κορυφώθηκε στις 10 Αυγούστου 2023).Η τρίτη και τελευταία φορά που οι δύο πλανήτες θα συναντηθούν είναι στις 25 Σεπτεμβρίου 2023, όπου και κλείνουν οριστικά τον κύκλο των γεγονότων που ξεκίνησαν την περίοδο του Αυγούστου.

Επηρεάζουν θετικά τους εκπροσώπους της γήινης τριπλότητας: Ταύρους Παρθένος και Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και δεκαήμερα αυτά.

Είναι μία όψη που φέρνει ευχάριστα νέα, ειδήσεις η πληροφορίες που με κάποιο τρόπο μπορεί να μας φανούν χρήσιμες.

Ευνοούνται οι επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις, οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν και έναν ιδιαίτερα τυχερό χαρακτήρα.

Υπάρχει ένα αρκετά ανανεωμένο κλίμα και γύρω μας κυρίως όμως μέσα μας μία και νιώθουμε πολύ πιο αισιόδοξοι και έτοιμοι να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε, και θα παρατηρήσουμε πως το διάστημα αυτό, όσο περισσότερο κινούμαστε προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση τόσο περισσότερο διευκολύνονται οι εξελίξεις της.

Είναι μία εποχή που μπορεί να υπάρξουν συναντήσεις με πολύ σημαντικά πρόσωπα τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τη ροή της ιστορίας μας και σε προσωπικό περισσότερο όμως σε επαγγελματικό επίπεδο, μία και η όψη κορυφώνεται στα γήινα ζώδια της Παρθένου και του Ταύρου.

Είναι πολύ σημαντικό τώρα, να αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο μας ακόμα και την πιο μικρή, γιατί δεν ξέρουμε πότε πού μπορεί να μας οδηγήσει.

Ότι ξεκινάει η εξελίσσεται τις μέρες αυτές, θα ολοκληρωθεί προς το τέλος του μήνα, που κορυφώνεται και η τελευταία όψη των δύο πλανητών.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση