Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΕΡΜΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΥΡΑΝΌ

Αντιγόνη Στάμου

ΕΡΜΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΥΡΑΝΌ

Αντιγόνη Στάμου

4/11/2023

Επηρεάζει τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού: Ταύρους Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Ο Ερμής βρίσκεται στον Σκορπιό μια θέση που δίνει έμφαση στην εμβάθυνση και την ανάλυση των πραγμάτων.

Τις μέρες αυτές νιώθουμε πιο σκεπτικοί, αναλυτικοί και συχνά θα ενδιαφερθούμε για τα βάθη της ψυχής και της ανθρώπινης φύσης.

Η επικοινωνία μας είναι συχνά βαθιά και παθιασμένη.

Ο Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο και είναι ο πλανήτης που συνδέεται με την ανεξαρτησία, την αυθεντικότητα και την ανακάλυψη νέων τρόπων επίτευξης στόχων.

Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε αντίθεση, προκύπτουν δυναμικές εξελίξεις που χρειάζονται να προσέξουμε το πως θα τις χειριστούμε.

Μια και οι δύο αυτοί πλανήτες φέρνουν:

Aντιφάσεις στην Επικοινωνία: Η τάση του Ερμή στον Σκορπιό για βάθος και πάθος στην επικοινωνία, μπορεί να συγκρουστεί ανατρεπτική φύση του Ουρανού στον Ταύρο.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις στον τρόπο που επικοινωνούμε με άλλους.

Ξαφνικά νέα ειδήσεις η πληροφορίες τις μέρες αυτές, συνθέτουν μία ανατρεπτική πραγματικότητα, η οποία θα έχει την τάση να μας αποπροσανατολίζει και να μας βγάζει τελείως εκτός από το πρόγραμμά μας.

Οι μέρες αυτές έχουν μεγάλη ένταση, και συνεχώς βρισκόμαστε μπροστά από αντιρρήσεις, αρνητικότητα αλλά και καυστικά λόγια, που σε πολλές περιπτώσεις ανατρέπουν τελείως τα προγραμματισμένα σχέδια μας.

Χρειάζεται να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, και να μην βιαζόμαστε να πάρουμε θέση, η να αντιδράσουμε άμεσα και παρορμητικά όταν οι εξελίξεις μας παρασύρουν, αλλά να δίνουμε χρόνο και να σκεφτόμαστε πώς είναι καλύτερο να κινηθούμε, πριν κάνουμε κάτι πάνω στην ένταση της στιγμής που μπορεί παρακάτω να το μετανιώσουμε.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση