Δίδυμος

Δίδυμοι | Σεπτέμβριος 2023

Δίδυμοι | Σεπτέμβριος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Είναι μία εποχή που σας προσφέρει μία ανάσα, ένα διάλειμμα, από όλα όσα σας έχουν δυσκολέψει μέχρι στιγμής, και σας δίνει την ευκαιρία να προσεγγίσετε τα σχέδιά σας με χαρά και αισιοδοξία, και αυτό είναι ένα πρώτο βήμα προς την επιτυχία.

Βεβαίως με τον Κρόνο να βρίσκεται σε αναδρομή πορεία στις πρώτες μοίρες των Ιχθύων, είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε μπροστά από ανταγωνιστικές συμπεριφορές, οι οποίες τουλάχιστον μέχρι τις 15 σας δημιουργούν αναβολές στα σχέδιά σας, και στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή, αλλά το σημαντικό είναι, να μην πάψετε να αγωνίζεστε, γιατί αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είστε από μία πιο πλεονεκτική θέση.

Στο μήνα του Σεπτεμβρίου χρειάζεται να μην αντιστέκεστε σε νεωτερισμούς η καινοτομίες, που μπορεί να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, και κυρίως να μην κρατάτε αδιάλλακτες και απόλυτες θέσεις και απόψεις, αλλά να εξετάζετε διεξοδικά όλες τις δυνατότητες που εμφανίζονται στη ζωή σας, γιατί δεν ξέρετε οι ευκαιρίες με τι πρόσωπο θα σας επισκεφτούν.

Επίσης στο μήνα αυτόν είναι πολύ σημαντικό να μάθετε από τα λάθη σας και να μην τα επαναλάβετε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Σε ότι αφορά τις σχέσεις σας και την ερωτική σας ζωή, είναι η εποχή που δείχνει το ξεκίνημα ευοίωνων σχεδίων και προοπτικών, αλλά και σχέσεων, οι οποίες ανανεώνονται με έναν θετικό τρόπο στο μήνα που θα διανύσουμε.

Η αναδρομή πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, σας δίνει τη δυνατότητα να καταπιαστείτε με όλα εκείνα τα ζητήματα του παρελθόντος, τις αρχές τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας ,τα οποία σας καταπιέζουν, σας ενοχλούν, ή σας κάνουν να μην εμπιστεύεστε όσο θα έπρεπε τον εαυτό σας.

Είναι η στιγμή να τα αναλύσετε, να τα κατανοήσετε, και να τα επιλύσετε, προκειμένου να ελευθερωθείτε από όλα εκείνα τα οποία σας κρατάνε πιο πίσω από τη δράση σας.

Είναι επίσης η στιγμή που μπορεί να έχετε νέες εμπειρίες, ή να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας, αναλύοντας και ξεπερνώντας, όλα εκείνα τα ζητήματα που μέχρι τώρα σας δημιουργούσαν απόσταση η ερωτηματικά στο μεταξύ σας.

Παράλληλα ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού, σας καλεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη σχέση με τα παιδιά σας, και να αποφύγετε να γίνετε αυστηροί οι απόλυτοι στις θέσεις και τις απόψεις σας, γιατί αυτό μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερες αποστάσεις ανάμεσά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.

Σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, είναι μία περίοδος όπου μπορείτε να ξεκαθαρίσετε πολύ πιο εύκολα τα καθήκοντα και τους στόχους σας.

Είναι πολύ σημαντικό έως τις 15 του μηνός, να μπείτε στη διαδικασία της αυτοκριτικής, και να δείτε τι έχετε κάνει λάθος, και πώς μπορείτε να το βελτιώσετε, έτσι ώστε να προηγείται με μία μεγαλύτερη ευκολία τα σχέδιά σας.

Αυτή την εποχή όμως, μπορείτε να περιμένετε μία πιο δίκαιη κρίση από τους ανωτέρους σας στη δουλειά σας, οι οποίοι σας δίνουν ακριβώς αυτό που σας αναλογεί, αναγνωρίζοντας τις ικανότητες και τα προσόντα σας.

Όσο πιο ξεκάθαροι είστε τόσο ως προς αυτά που θέλετε να πετύχετε όσο και ως προς τις σχέσεις σας με τους γύρω σας, τόσο μεγαλύτερη αυτή την εποχή θα είναι και η ανταμοιβή σας.

Η ορθόδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 3 του μήνα και μετά, σας δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσετε, όλες εκείνες τις συζητήσεις τις οποίες δεν καταφέρατε να ολοκληρώσετε, να τις εμπλουτίζεται με νέα στοιχεία έτσι ώστε να φτάσετε πιο κοντά στο στόχο σας.

Προετοιμαστείτε για το καλύτερο!

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση