Δίδυμος

Δίδυμοι | Νοέμβριος 2023

Δίδυμοι | Νοέμβριος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Ο Νοέμβριος σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι σε βαθιά νερά, μία και ο Κρόνος περνά σε ορθή πορεία στις 4 του μηνός, και αυτός είναι ένας λόγος που σας βάζει πλέον σε μία τελική διαδικασία με οριστικές αποφάσεις, που θα ακολουθήσουν τη ζωή σας από δω και πέρα.
Σημαντικοί υποστηρικτές ωστόσο στο ταξίδι αυτό, η Αφροδίτη που περνά στο ζώδιο του Ζυγού στις 8 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου κάτι που ελαφραίνει την καθημερινότητά σας και σας δίνει τη δυνατότητα, να εκτονώνετε την ψυχολογία σας, με κοινωνικότητα παρέες, και πιο ουσιαστικές ζεστές και φιλικές σχέσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Είναι πολύ πιθανό στο μήνα του Νοεμβρίου, να νιώσετε πώς κινείστε ανάμεσα σε δύο κόσμους: αυτόν που ”θέλετε” να βρίσκεστε και αυτόν που ”πρέπει” να βρεθείτε.

Μία και είναι πολλά τα πρακτικά θέματα που έχετε να διαχειριστείτε, και αυτό δεν σας αφήνει και πάρα πολύ χρόνο έτσι ώστε να καταπιαστείτε με θέματα που σχετίζονται με τη συναισθηματική σας ζωή.

Ωστόσο το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού από τις 8 του μήνα και μετά, σας ξαλαφρώνει ουσιαστικά από τις πολλές υποχρεώσεις, και σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε μία ανάσα.

Πολύ περισσότερο μετά τις 22 που περνάει και ο Ήλιος απέναντί σας το ζώδιο του Τοξότη, θα μπορέσετε να αφοσιωθείτε περισσότερο στις σχέσεις σας .

Μέχρι τότε όμως θα πρέπει να τα βγάλετε πέρα με τρελές απαιτήσεις και πιέσεις από την πλευρά του ή της συντρόφου σας, που ενδεχομένως αυτό το διάστημα να νιώσουν περισσότερο παραμελημένοι.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Μπορεί το τοπίο να μην είναι ξεκάθαρο από την αρχή του μήνα, μία και ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού συνεχίζει να πυροδοτεί την καθημερινότητά σας με υποχρεώσεις και δημιουργώντας ιδιαίτερες συνθήκες ανταγωνισμού στην εργασιακή σας ζωή,οι οποίες ομολογουμένως γίνονται πολύ πιο έντονες από τις 24 και μετά που περνάει απέναντί σας στο ζώδιο του Τοξότη.

Προσπαθήστε να μην αντιδράτε σπασμωδικά στις προκλήσεις οι οποίες έρχονται στο δρόμο σας ,και να μείνετε πιστοί στους στόχους σας.

Ιδιαίτερα κοντά στην πανσέληνο του μήνα στις 27, ενδεχομένως για κάποιους από σας, να κλείσει ένας κύκλος, και να χρειαστεί να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και δυνατότητες, ίσως και διαφορετικές από ότι κάνατε μέχρι τώρα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση