Δίδυμος

Δίδυμοι | Μάρτιος 2023

Δίδυμοι | Μάρτιος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Είναι ο μήνας που αλλάζουν όλα.

Αλλά είναι και η εποχή, που θέλετε να τα αλλάξετε όλα!

Αυτός ο μήνας του Μαρτίου, φέρνει έναν άνεμο αλλαγής στη ζωή σας, για πολλούς λόγους.

Ο πρώτος και σημαντικότερος αφορά τον Κρόνο, ο οποίος θα παραμείνει για δυόμιση χρόνια, σε ένα πολύ ευαίσθητο σημείο του ωροσκοπίου σας, από όπου θα αλλάξει σε πολλές περιπτώσεις ριζικά, οτιδήποτε σχετίζεται με την επαγγελματική σας ζωή.

Ιδιαίτερα αν βρίσκεστε σε μία δουλειά, η οποία δεν σας εκφράζει, είναι η εποχή που θα δημιουργηθούν οι καταστάσεις εκείνες που θα σας αναγκάσουν να πάρετε θέση η αποφάσεις κάνοντας μία μικρή η μεγαλύτερη αλλαγή.

Όσο περισσότερο οργανωθείτε, τόσο πιο αποτελεσματικοί θα γίνετε, γιατί ο Κρόνος απαιτεί από εσάς σύνεση μέθοδο και οργάνωση.

Ακολουθήστε τον και δεν θα χάσετε, γιατί το αποτέλεσμα που θα εισπράξετε ακόμα και αν δυσκολευτείτε μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι φαντάζεστε.

Η δεύτερη σημαντική μετακίνηση του μήνα είναι ο Άρης, ο οποίος μετά από πολλούς μήνες εγκαταλείπει το ζώδιό σας και σας απελευθερώνει, από όλη εκείνη την ένταση και τη φασαρία που έφερε στη ζωή σας.

Από το επόμενο σπίτι του στον Καρκίνο, θα σας βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσετε, τι τελικά είναι σημαντικό για εσάς, να αλλάξετε προτεραιότητες, και σε πολλές περιπτώσεις και κατεύθυνση.

Και φυσικά αυτός που έρχεται να αλλάξει πλήρως την κοσμοθεωρία σας, είναι ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Υδροχόου, που σας βάζει στη διαδικασία να αναζητήσετε το πραγματικό νόημα της ζωής σας, ότι κι αν σημαίνει για εσάς αυτό.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό έρχεται για να σας δώσει μία ώθηση, προκειμένου να αλλάξετε να βελτιώσετε ή να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας αλλά και με τα προσωπικά σας ζητήματα.

Ένας νέος έρωτας μπορεί να είναι πολύ πιο κοντά από ότι νομίζετε…