Δίδυμος

Δίδυμοι | Μάϊος 2024

Δίδυμοι | Μάϊος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Δίδυμος

Καλό μήνα αγαπητοί Δίδυμοι
Αυτόν το μήνα θα ασχοληθείς πολύ με τα προσωπικά σου και με τους στόχους που έχεις θέσει με τον εαυτό σου, ένα φορτωμένο δωδέκατο όπου σημαίνει ότι θα σε χαρακτηρίσει η ενδοσκόπηση και η σκέψη σου για θέματα που έχουν να κάνουν με τα ερωτικά σου που θα σε απασχολήσουν πάρα πολύ. Σκέφτεσαι ότι αυτή η περίοδος κρίσης που είχες, και οι ανακαλύψεις που βγήκαν στην επιφάνεια, σε έκαναν να αλλάξεις τρόπο σκέψης και βάζεις στόχο για το μεγάλο βήμα της ανάπτυξης σου, μπορεί για σας το πρώτου δεκαήμερο να είναι έξω από τα σύνορα, η τύχη μιας μετανάστευσης ας πούμε. Η εγγραφή σου σε ένα πανεπιστήμιο ή μια ανώτερη γνώση ή ένα πτυχίο που πίστεψέ με θα έρθει στα χέρια σου γρήγορα μέσα στο μήνα. Θα γνωρίσεις καινούργιους φίλους και μπορεί να είναι και από άλλη χώρα, πάντως είναι άτομα που έχετε τις ίδιες ιδέες και απόψεις. Η Αφροδίτη στον δωδέκατο ηλιακό είναι ο φύλακας άγγελός σου, θα είσαι προστατευμένος από οποιαδήποτε κακοβουλία, απαλύνει πληγές, φόβους και σε κρατά μακριά από άσχημες καταστάσεις. Θα υποδεχτείς ξαφνικά κάποιο άτομο από το εξωτερικό. Να φροντίσεις να είσαι επιεικής με φίλους και άτομα που θέλουν να σου συμπαρασταθούν και ίσως καλωσορίσεις στην οικογένεια και ένα καινούργιο ζωάκι, κατοικίδιο.

Ερωτικά

Θα είσαι αρκετά εξωστρεφής και με ανεβασμένη τη λίμπιντο. Ασφαλώς Άνοιξη μύρισε και η φύση οργιάζει από χαρά, ενθουσιασμό και έρωτα. Ο Άρης από τον Κριό σου ενισχύει τη ζωηράδα και τη ζωτικότητα αλλά και την ερωτική έλξη που θα τη βρεις μέσα από τους φίλους, τις εκδρομές που θα κάνεις. Αν έχεις βάλει και ένα άτομο στόχο σίγουρα θα το πετύχεις με την έξυπνη και εύγλωττη συμπεριφορά σου. Προς το τέλος του μήνα που ο ήλιος θα φωτίσει την προσωπικότητα σου ότι καλύτερο απ’ το να ελκύεις ανθρώπους ενδιαφέροντες γύρω σου, αλλά θα έχεις και την ενέργεια που θα σε κάνει πιο κοινωνικό και φυσικά με τη σπιρτάδα ενός εφήβου θα έχεις μια καινούργια σχέση, αφού θα έχεις απορρίψει κάποια κρυφή ερωτική που σε ταλαιπώρησε συναισθηματικά για αρκετό καιρό.

Επαγγελματικά

Αγοράζεις και πουλάς κυρίως με το προσωπικό σου όφελος και καλά κάνεις γιατί είχες πολλές εργασιακές ταλαιπωρίες. Τώρα με τους καινούργιους στόχους και με τη βοήθεια ανθρώπων που έχουν την ικανότητα να σε βοηθήσουν θα αρχίσεις να αλλάζεις προς το καλύτερο τον επαγγελματικό σου βίο. Συνειδητοποίησες πλέον το πόσο είχες επηρεαστεί συναισθηματικά και επαγγελματικά και τώρα θα αλλάξεις, θα γίνεις πιο μαχητικός και εξωστρεφής για να κατακτήσεις πλέον καλύτερους επαγγελματικούς στόχους. Φυσικά ο Κρόνος βρίσκεται ακόμη στο δέκατο ηλιακό και σε εποπτεύει, που σημαίνει ότι άνθρωποι και καταστάσεις σε βάζουν σε δυσκολίες και εμπόδια αλλά άρχισε αυτό λίγο- λίγο να μαλακώνει γιατί προχώρησε και ο Άρης που τώρα σε απαλλάσσει από τα εμπόδια και τα κακώς κείμενα και σου δίνει πλέον δύναμη να πας μπροστά.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση