Δίδυμος

Δίδυμοι | Ιούνιος 2024

Δίδυμοι | Ιούνιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Καλό μήνα
Ο Δίας στον πρώτο οίκο σου της προσωπικότητας και της προβολής σας προς τον έξω κόσμο, την ανανέωση από την εμφάνιση μέχρι και την άνεση πλέον των κινήσεων σας και του ενθουσιασμού, που σας είχε λείψει από πολύ καιρό. Με τον Δία ως προστάτη σας και την Αφροδίτη, ότι καλύτερο σε θέματα οικονομικά, διεύρυνση γνώσεων και κοινωνικών αισθηματικών ζητημάτων, αφού πλέον έχει έρθει και ο κυβερνήτης σας στο ζώδιο σας. Το μόνο να προσέξετε την κεκτημένη ταχύτητα για να μην χαρακτηριστείτε επιπόλαιοι. Ερμής τρίγωνο Πλούτωνας μαζί με το Δία, θα έχετε μεγάλη εύνοια εσείς στις πέντε πρώτες μοίρες, μην χάσετε ευκαιρίες. Θα μάθετε πράγματα που αφορούν ανθρώπους σε σχέση με μακρινούς συγγενείς θα σας αποκαλύπτουν μυστικά και κυρίως στη νέα σελήνη στις 4/6.

Ερωτικά

Θα ανανεωθεί η σχέση σας από εδώ και στο εξής με τη συμβολή της Αφροδίτης. Αρκετά επικοινωνιακός μήνας με το στέλιουμ των πλανητών στο πρώτο ηλιακό και με ευφράδεια λόγου και ξενοιασιάς. Θα έχετε πολλές καινούριες γνωριμίες και μάλιστα του γούστου σας χωρίς να κάνετε εκπτώσεις αυτή τη φορά. Η νέα σελήνη στις 4/6 φέρνει καινούριες ερωτικές περιπέτειες. Στην πανσέληνο 22/6 θα επηρεαστείτε από πολύ έντονα συναισθήματα και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις να ξεκαθαρίσετε για ότι σας βαραίνει την ψυχολογία σας στη σχέση σας.

Επαγγελματικά

Δίας δέκατου ηλιακού στον πρώτο ηλιακό σου οίκο, θα έχεις μια περίοδο δραστηριοποίησης, αρχικά για εσάς των πρώτων 5 μοιρών, κινητικότητας, ενεργητικότητας, ανησυχίας αφού ο κύριος στόχος σου είναι να αναπτυχθείς και να επεκταθείς μορφωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον ένατο ηλιακό σου ανοίγει ορίζοντες για το εξωτερικό και για την προβολή σου. Προσφέροντας τα ταλέντα σου και τις δεξιότητές σου θα μπορέσεις να αναπτυχθείς επαγγελματικά και οικονομικά. Μια καλή επαγγελματική αρχή με επιτυχία είναι για εσάς μέχρι το δεύτερο δεκαήμερο στη νέα σελήνη στις 4/6. Να προσέξετε στις 10/6 όπου εισέρχεται ο Άρης στον Ταύρο σχηματίζοντας τετράγωνο με Πλούτωνα δημιουργεί εχθρούς και μάλιστα κρυφούς, που μπορεί να ζηλέψουν τις επιτυχίες σας τις επαγγελματικές.

ρεί για σας το πρώτου δεκαήμερο να είναι έξω από τα σύνορα, η τύχη μιας μετανάστευσης ας πούμε. Η εγγραφή σου σε ένα πανεπιστήμιο ή μια ανώτερη γνώση ή ένα πτυχίο που πίστεψέ με θα έρθει στα χέρια σου γρήγορα μέσα στο μήνα. Θα γνωρίσεις καινούργιους φίλους και μπορεί να είναι και από άλλη χώρα, πάντως είναι άτομα που έχετε τις ίδιες ιδέες και απόψεις. Η Αφροδίτη στον δωδέκατο ηλιακό είναι ο φύλακας άγγελός σου, θα είσαι προστατευμένος από οποιαδήποτε κακοβουλία, απαλύνει πληγές, φόβους και σε κρατά μακριά από άσχημες καταστάσεις. Θα υποδεχτείς ξαφνικά κάποιο άτομο από το εξωτερικό. Να φροντίσεις να είσαι επιεικής με φίλους και άτομα που θέλουν να σου συμπαρασταθούν και ίσως καλωσορίσεις στην οικογένεια και ένα καινούργιο ζωάκι, κατοικίδιο.

Ερωτικά

Θα είσαι αρκετά εξωστρεφής και με ανεβασμένη τη λίμπιντο. Ασφαλώς Άνοιξη μύρισε και η φύση οργιάζει από χαρά, ενθουσιασμό και έρωτα. Ο Άρης από τον Κριό σου ενισχύει τη ζωηράδα και τη ζωτικότητα αλλά και την ερωτική έλξη που θα τη βρεις μέσα από τους φίλους, τις εκδρομές που θα κάνεις. Αν έχεις βάλει και ένα άτομο στόχο σίγουρα θα το πετύχεις με την έξυπνη και εύγλωττη συμπεριφορά σου. Προς το τέλος του μήνα που ο ήλιος θα φωτίσει την προσωπικότητα σου ότι καλύτερο απ’ το να ελκύεις ανθρώπους ενδιαφέροντες γύρω σου, αλλά θα έχεις και την ενέργεια που θα σε κάνει πιο κοινωνικό και φυσικά με τη σπιρτάδα ενός εφήβου θα έχεις μια καινούργια σχέση, αφού θα έχεις απορρίψει κάποια κρυφή ερωτική που σε ταλαιπώρησε συναισθηματικά για αρκετό καιρό.

Επαγγελματικά

Αγοράζεις και πουλάς κυρίως με το προσωπικό σου όφελος και καλά κάνεις γιατί είχες πολλές εργασιακές ταλαιπωρίες. Τώρα με τους καινούργιους στόχους και με τη βοήθεια ανθρώπων που έχουν την ικανότητα να σε βοηθήσουν θα αρχίσεις να αλλάζεις προς το καλύτερο τον επαγγελματικό σου βίο. Συνειδητοποίησες πλέον το πόσο είχες επηρεαστεί συναισθηματικά και επαγγελματικά και τώρα θα αλλάξεις, θα γίνεις πιο μαχητικός και εξωστρεφής για να κατακτήσεις πλέον καλύτερους επαγγελματικούς στόχους. Φυσικά ο Κρόνος βρίσκεται ακόμη στο δέκατο ηλιακό και σε εποπτεύει, που σημαίνει ότι άνθρωποι και καταστάσεις σε βάζουν σε δυσκολίες και εμπόδια αλλά άρχισε αυτό λίγο- λίγο να μαλακώνει γιατί προχώρησε και ο Άρης που τώρα σε απαλλάσσει από τα εμπόδια και τα κακώς κείμενα και σου δίνει πλέον δύναμη να πας μπροστά.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση