Δίδυμος

Δίδυμοι | Ιούλιος 2024

Δίδυμοι | Ιούλιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Δίδυμος

Ερμής από το λέοντα σε αντίθεση με πλούτωνα από τις αρχές του μήνα Ιουλίου, μπορεί να σου προξενήσει κάποιες δυσκολίες, σου παρέχει όμως το πλεονέκτημα να ανακαλύψεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και το πώς ενεργούν οι άλλοι σε σχέση με σένα. Προσπάθησε να μην είσαι εγωιστής και επιμένεις στις ιδέες σου. Να αποφύγεις ανθρώπους αμφιβόλου ηθικής. Με τον Δία ως προστάτη σου και την Αφροδίτη, από το ζώδιο του λέοντα ότι καλύτερο σε θέματα οικονομικά διεύρυνση γνώσεων και κοινωνικών επαφών, αξιοποίησε την περίοδο αυτή να διευρύνεις τις γνώσεις και τις καινούριες γνωριμίες σου που θα αποβούν επωφελής στην προσεχή ανέλιξη σου. Η πανσέληνος στις 21/7 από τον άξονα καρκίνου αιγόκερου όπου γίνετε δεύτερη φορά στον ίδιο άξονα επισημαίνει ότι πρέπει να κλείσεις ζητήματα οικονομικά που αφορούν την οικογένεια σου η σε σχέση με τα ακίνητα της οικογενείας σου από κληρονομιές φόρους κλπ. Την ίδια ημέρα γίνετε η δύσκολη όψη Άρη ουρανού πολύ εκρηκτική και καταλαμβάνει τον τομέα του υποσυνειδήτου σου και των ανασφαλειών σου που σημαίνει ότι θα αισθανθείς μεγάλη έντασης θυμό χωρίς να μπορείς να εκτονωθείς ίσως είναι καλύτερα.

 

Ερωτικά

Αυτή την περίοδο που η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με Κρόνο μπορεί να ελπίζεις σε ρομαντικά ειδύλλια ή σε μεγάλους έρωτες όμως οι σχέσεις σου καθορίζονται από την ψυχρή λογική γι’ αυτό αν είσαι ρομαντικός ξέχασε τις έντονες συγκινήσεις οι σχέσεις που δημιουργούνται είναι πολύ ανθεκτικές από πολλές άλλες προηγούμενες αλλά χωρίς ρομαντικά περιτυλίγματα. Η τάση αλλάζει με την Αφροδίτη από τον λέοντα και θα θέλεις να γίνεις ερωτικός με φλογερά αισθήματα και παιχνίδια ερωτικά. Πρόσεξε όμως την αντίθεση που κάνει με τον πλούτωνα γιατί φέρνει επικίνδυνα ερωτικά τερτίπια και με την όψη του Άρη με τον ουρανό, μαζί με την πανσέληνο τα αισθηματικά και ερωτικά παιχνίδια καταλήγουν σε ξέσπασμα καυγάδων ζήλειας και τελικά μεγάλου θυμού, και χωρισμού.

 

Επαγγελματικά

 

Πρέπει να δείξεις αξιοπρέπεια υπομονή και σεβασμό στους ανωτέρους σου, την εργατικότητά σου όσο και αν αυτό σε εξαντλεί και σε κουράζει, η διέλευση του Κρόνου, στον δέκατο ηλιακό θα μείνει αρκετό καιρό εκεί και η όψη τριγώνου με τον Άρη θα αναλάβεις να διεκπεραιώσεις δουλειές άλλων ανθρώπων και θα τις επιφορτωθείς εσύ. Με την όψη αντίθεση Ερμή πλούτωνα αν δεν είσαι υποχωρητικός, ενδέχεται να βρεθείς αποξενωμένος έστω και αν διαφωνείς με τις απόψεις των άλλων ο οποίος διαθέτει περισσότερο κύρος και μεγαλύτερη δύναμη από εσένα απέφυγε τον ανταγωνισμό. Η πανσέληνος στις 21/7 σε καλεί να κλείσεις υποθέσεις με συγγενείς, νομικά για κληρονομικές υποθέσεις και οφειλές προς το δημόσιο. Με τη σύνοδο Άρη ουρανού πρόσεχε τυχόν ατυχήματα από βιαστικές κινήσεις.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση