Δίδυμος

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Απριλίου – 05 Μαΐου 2024

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Απριλίου - 05 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Δίδυμος

Καλή εβδομάδα αγαπητοί Δίδυμοι.

Ο κυβερνήτης πλανήτης σου επιτέλους σε ορθή πορεία σε σύνοδο με βόρειο δεσμό σου δίνει πλέον τη χαρά να βρεθείς με πολύ κόσμο αλλά και να επιτευχθούν οι στόχοι σου και οι ελπίδες σου. Προοιωνίζεται και ένα ταξίδι που ήθελες με να πας με φίλους ή με κάποιο σύλλογο ή σωματείο. Μόνο εσείς οι δίδυμοι των δύο τελευταίων μοιρών θα έχετε κάποιες δυσκολίες ακόμα στην εργασία αλλά και σε κάποια θέματα που σας είχαν υποσχεθεί και δεν τηρήθηκαν. Γενικά όμως θα νιώθετε αρμονία και αγάπη για τους γύρω σας, θα εκφράσετε καλά συναισθήματα και μια ηρεμία που προκαλεί αρμονικό περιβάλλον αλλά και στον ψυχισμό σας με ανταλλαγή δώρων και υποστήριξη από αγαπημένα πρόσωπα.

Ερωτικά

Εσείς οι Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου μπορεί να δημιουργήσετε μια νέα ερωτική γνωριμία. Ο τρόπος γνωριμίας θεωρείται περίεργος κάτω από ειδικές προϋποθέσεις μυστηριακές ή κρυφές ή και με ένα άτομο που ανήκει σε άλλο περιβάλλον ή μιας άλλης ξένης κουλτούρας ή μέσω διαδικτύου. Θα υπάρχει έντονη έλξη ανάμεσά σας και θα νιώθετε σαν να ξέρετε αυτό το άτομο από καιρό, σαν να το είχατε ξανασυναντήσει.

Επαγγελματικά

Νιώθεις την ανάγκη να επεκταθείς επαγγελματικά γιατί πιστεύεις ότι έτσι θα βελτιώσεις την κοινωνική και την επαγγελματική σου εικόνα και την οικονομική σου κατάσταση. Αν ακολουθήσεις μεθοδευμένες κινήσεις, κάνεις πράξεις και βάλεις σωστές δομές στο πρόγραμμά σου που ακόμα είναι κοπιαστικό για σένα θα το πετύχεις βήμα βήμα έχοντας υπομονή και πείσμα για την ανέλιξή σου. Βάλε λοιπόν σωστό πρόγραμμα και να αναλαμβάνεις να κάνεις μικρά βήματα κάθε φορά, δεν χρειάζεται βιασύνη. Ο Ερμής πλέον σου δίνει τη δυνατότητα και τις έξυπνες ιδέες αρκεί να μη σε προτρέπει σε παρορμητικές κινήσεις.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση