Δίδυμος

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 23- 29 Οκτωβρίου 2023

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 23- 29 Οκτωβρίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Είναι πολλά αυτά που έχετε να διαχειριστείτε στην εβδομάδα αυτή, και κυρίως θέματα τα οποία αφορούν εσάς, και που συχνά-πυκνά τυραννούν το μέσα σας, το υποσυνείδητό σας, δημιουργώντας διαφόρων ειδών άγχη , ανασφάλειες και φοβίες, οι οποίες δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε μπροστά όσο και να το θέλετε.

Είναι η στιγμή να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, και με όλα τα θέματα που εδώ και καιρό σας ταλαιπωρούν αλλά δεν ‘έχετε μπει στη διαδικασία να τα επιλύσετε.

Για να προχωρήσετε μπροστά, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ξεκαθαρίσετε μέσα σας, όλα εκείνα τα θέματα του παρελθόντος που εδώ και καιρό σας έχουν ταλαιπωρήσει .

Πάρτε το απόφαση.

Αισθηματικές προβλέψεις

Παρόλο που η εβδομάδα αυτή ρίχνει το ενδιαφέρον σας περισσότερο στα πρακτικά και επαγγελματικά σας ζητήματα, η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, σας φέρνει αντιμέτωπους, με όλα εκείνα τα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι την οικογένεια ή και τις σχέσεις στην οικογενειακή ζωή, και σας βάζει στη διαδικασία να δηλώσετε με ευθύτητα τις θέσεις και τις απόψεις σας, μία και οι γύρω σας έχουν την τάση να σας πιέζουν ασφυκτικά σε πολλές περιπτώσεις.

Αν ανήκετε στους Διδύμους που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους, καλό θα είναι να πάρετε τις αποστάσεις που χρειάζεστε μια και κινείστε κάτω από ένα ιδιαίτερα έντονο περιβάλλον εσωστρέφειας αυτή την εποχή, τέτοια που δεν μας επιτρέπει να καταπιαστείτε με ζητήματα που σας δυσκολεύουν, κυρίως αν δεν έχετε προετοιμάσει και δεν τα έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Στην εβδομάδα που θα διανύσουμε αλλά και γενικότερα μέσα στους μήνες που θα ακολουθήσουν, θα παρατηρήσετε πως υπάρχουν πολλά θέματα στην επαγγελματική και εργασιακή σας ζωή, τα οποία μένουν ανεκπλήρωτα και ανολοκλήρωτα.

Η έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, δημιουργεί ένα έντονο περιβάλλον παρασκηνίου, το οποίο δεν σας επιτρέπει να γνωρίζετε ποιον πρέπει να εμπιστευτείτε και ποιον όχι, με αποτέλεσμα να σας δημιουργεί αρκετό μπέρδεμα τόσο εσωτερικό σου και εξωτερικό.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε αυτή την εποχή, είναι να στηρίζεστε μόνο στις δικές σας δυνάμεις και στον εαυτό σας, και πολύ λιγότερο στους γύρω σας.

Δεν αποκλείεται τώρα να αποφασίσετε και μία αλλαγή στην εργασιακή σας ζωή.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση