Δίδυμος

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 20 – 26 Μαρτίου 2023

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 20 - 26 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Υποδέχεστε τον ήλιο στο ζώδιο του Κριού και μία νέα σελήνη η οποία έρχεται να φωτίσει ένα καινούργιο μονοπάτι για τη ζωή σας.

Είναι η στιγμή να σχεδιάσετε εκ νέου, κάθε στόχο κάθε φιλοδοξία και κάθε όνειρο που έχετε, για να κινηθείτε δυναμικά στην κατεύθυνση της υλοποίησης του.

Τώρα είναι μία στιγμή, όλα αυτά τα οποία περιμένετε εδώ και καιρό να μπορέσετε να τα κάνετε πραγματικότητα.

Πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι φίλοι σας στο διάστημα αυτό, οι οποίοι στέκονται κοντά σας και σας βοηθούν, η στηρίζουν τις προσπάθειες και τα σχέδιά σας.

Ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένα νέο πρόσωπο που έρχεται τώρα στη ζωή σας, στέκεται κοντά σας και σας βοήθα πολύ με την φιλία του.

Σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο, ο κύκλος αυτός δεν αποκλείεται να φέρει και μία σχέση η οποία έχει προϋπάρξει αρχικά σας φιλικό πρόσωπο στην ζωή σας.

Η είσοδος του Πλούτωνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, έρχεται να σας οδηγήσει σε μία πολύ σημαντική αλλαγή, η οποία έχει να κάνει με τον τρόπο που μέχρι σήμερα βλέπατε τη ζωή σας.

Είναι στιγμή που αλλάζετε φιλοσοφία ζωής, αναζητάτε ένα καινούργιο νόημα, και πιο δημιουργικά ερεθίσματα μέσα από τα οποία θα αναπτυχθεί και θα εξελιχθείτε.

Πολύ σημαντικό το γεγονός αυτής της εβδομάδας , η μετακίνηση του Άρη, ο οποίος μετά την πολύμηνη παρουσία του στην δική σας ζωδιακή περιοχή, περνάει πλέον στο επόμενο σπίτι του στον Καρκίνο.

Και πλέον σας βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσετε όλα αυτά τα οποία μέχρι τώρα μπορεί να θεωρούσατε σημαντικά, και να θέσετε εκ νέου προτεραιότητες, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν τα οικονομικά σας ζητήματα.

Μία καλή στιγμή, να διεκδικήσετε ένα νέο εισόδημα, περισσότερα χρήματα από τη δουλειά σας, ή να λάβετε χρήματα τα οποία με κάποιο τρόπο σας ενισχύουν οικονομικά.