Δίδυμος

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13 – 19 Μαρτίου 2023

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13 - 19 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Στην εβδομάδα που θα διανύσουμε χρειάζεται να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί ως προς τις επιλογές που θα κάνετε, τα πρόσωπα με τα οποία θα έρθετε σε επαφή και κυρίως τα πρόσωπα που θα εμπιστευτείτε.

Ο Ποσειδώνας απέναντί σας, πρωταγωνιστής στο πλανητικό σκηνικό, έχοντας πολλά πλανητικά ραντεβού με τον Άρη με τον Ήλιο και με τον κυβερνήτη σας Ερμή.

Έτσι λοιπόν δημιουργείται ένα κλίμα ασάφειας ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, και πολλές φορές μπορεί να νιώσετε πως δεν ξέρετε ποιος είναι κοντά σας, σε ποιο άτομο μπορείτε να στηριχθείτε και σε ποιο όχι..

Είναι πολύ πιθανό να νιώθετε ότι κλονίζεται η εμπιστοσύνη σας, ακόμα και σε κοντινά σας πρόσωπα, για αυτό καλό θα είναι να κρατήσετε αποστάσεις από ότι νιώθετε να σας δυσκολεύει, μια και δεν είστε σε θέση αυτή τη στιγμή τουλάχιστον να το εμπιστευτείτε.

Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μία απομάκρυνση από το σύντροφό σας, ή από το πρόσωπο με το οποίο συνδέεστε συναισθηματικά, και σημαίνει πολλά για εσάς μέχρι τώρα στη ζωή σας.

Να θυμάστε ωστόσο, επειδή τίποτα δεν είναι οριστικό, να δώσετε χρόνο στην όποια κατάσταση και να μη βιαστείτε να πάρετε θέση.

Στα θετικά αυτής της εβδομάδος η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού την ημέρα της Κυριακής, έρχεται να ενισχύσει την κοινωνικότητα σας, και να ισορροπήσει κάθε δύσκολη κατάσταση που δημιουργήθηκε το προηγούμενο διάστημα.

Ενώ η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, σας βάζει στη διαδικασία να αναζητάτε την ερωτική απογείωση, αλλά να έχετε στο μυαλό σας ότι μπορεί να προσγειωθείτε σε μία απότομη αφύπνιση και πραγματικότητα, γιατί τώρα μπορεί να διαπιστώσετε, πως ο δεσμός τον οποίο έχετε δημιουργήσει, είναι πραγματικά χτισμένος πάνω στην άμμο, και οι προσδοκίες που έχετε από αυτόν είναι υπερβολικές…