Δίδυμος

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13- 19 Μαΐου 2024

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13- 19 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Δίδυμος

Αγαπητοί Δίδυμοι καλή εβδομάδα
Θα υπάρχουν κάποια μπλοκαρίσματα και εμπόδια στο επάγγελμα, οι καταστάσεις ακόμα είναι σταματημένες, χωρίς διεξόδους, γιατί ο Κρόνος επιμένει να σου κάνει τετράγωνα. Η όψη όμως που κάνει η Αφροδίτη σε διευκολύνει να έχεις ψυχρή λογική να λειτουργείς συντηρητικά και με σταθερά βήματα. Και φυσικά να βαδίζεις με σκοπιμότητα. Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο και στον δωδέκατο ηλιακό σου θα σε κάνει ερμητικά λιγόλογο και με σκεπτικισμό, αλλά και με αργή δράση θα αντιμετωπίζεις την καθημερινότητα σου.

Ερωτικά

Για σας του τρίτου δεκαημέρου ένας παρασκηνιακός έρωτας συνεχίζει να σας ταλαιπωρεί συναισθηματικά, χρειάζεσαι χρόνο και αυτογνωσία για να απελευθερώσεις τον εαυτό σου από καταστάσεις ερωτικές που σε πάνε πίσω. Η όψη εξαγώνου Αφροδίτης- Κρόνου δείχνει μια σύναψη σχέσης με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας ή άτομο που κατέχει σημαντική κοινωνική θέση. Το στέλιουμ των πλανητών στον δωδέκατο, υποδεικνύει παρασκηνιακές ερωτικές καταστάσεις.

Επαγγελματικά

Πρέπει να δείξεις αξιοπρέπεια, υπομονή και σεβασμό στους ανωτέρους σου και την εργατικότητά σου όσο και αν αυτό σε εξαντλεί και σε κουράζει. Η διέλευση του Κρόνου, στον δέκατο ηλιακό θα μείνει αρκετό καιρό εκεί. Από τις 14/5 η ασύνδετη όψη Πλούτωνα- Δία θα σημάνει αλλαγές που υποσυνείδητα τις περίμενες και σε ωθεί προς την κατεύθυνση που πραγματικά αξίζει τον κόπο να κάνεις. Αυτό είναι στους τομείς μιας καινούριας εξελιγμένης εκπαίδευσης ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμα και αλλαγή τόπου διαμονής.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση