Δίδυμος

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 11 -17 Σεπτεμβρίου 2023

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 11 -17 Σεπτεμβρίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Το σημαντικό γεγονός της εβδομάδας αυτής, είναι πως ο κυβερνήτης σας Ερμής περνά πλέον σε αναδρομή πορεία στην ημέρα της Παρασκευής. Από δω και πέρα αρχίζει η ανοδική πορεία στις υποθέσεις σας, κυρίως όμως και στην ψυχολογία σας,και καλό είναι να έχετε στο μυαλό σας πως χρειάζεται υπομονή, μια και η ανάπτυξη στα σχέδιά σας δεν είναι απαραίτητα γρήγορη. Αντιμετωπίστε τα οποία ζητήματα έχετε σε εξέλιξη με ευελιξία, και κυρίως δώστε τους αρκετό χρόνο έτσι ώστε να μπορέσουν να εξελιχθούν και να ξεδιπλωθούν.

Βρίσκεστε σε μία φάση διαρκούς διαδικασίας ανάπτυξης και χρειάζεται να την αξιοποιήσετε κατάλληλα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η Νέα σελήνη που κορυφώνεται στην ημέρα της Παρασκευής στο ζώδιο της Παρθένου, σας βοηθά να ισορροπήσετε αρχικά θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και τις σχέσεις σας με τα στενά κοντινά σας πρόσωπα.

Είναι η στιγμή που οι σχέσεις μπαίνουν σε μία νέα βάση, και τώρα βρίσκετε λύσεις οι οποίες μέχρι χθες μπορεί να σας ένοιαζαν κλειστές η αδιέξοδες.

Θέματα επίσης που σχετίζονται με αγοραπωλησίες ακινήτων, εξυπηρετούνται πολύ πιο εύκολα την περίοδο αυτή, και θα έχετε την ευκαιρία να τα εξελίξετε οργανώνοντας βεβαίως με μία μεγαλύτερη λεπτομέρεια, οτιδήποτε σχετίζεται με συμβόλαια.

Αν ανήκετε στους Διδύμους που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους, αυτή την εποχή θα έχετε την ευκαιρία να τη βάλετε σε μία νέα βάση και να την αναζωπυρώσετε.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Με τη νέα σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, εξυπηρετούνται πολύ πιο εύκολα και θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σας ζωή. Αν θέλετε να κάνετε μία εργασία με έδρα το σπίτι σας είναι η κατάλληλη στιγμή να την οργανώσετε

Μία και ο Ερμής περνά πλέον σε ορθόδρομη πορεία, και αυτός είναι ένας λόγος ο οποίος θα εξυπηρετήσει πολύ περισσότερο τα σχέδιά σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις οι οποίες σας βοηθούν να έρθετε πιο κοντά στην υλοποίησή τους. Δεν αποκλείεται επίσης μία νέα επαγγελματική πρόταση, ή μία παλαιότερη που επανέρχεται, να είναι ακριβώς αυτό που περιμένατε.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση