Δίδυμος

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 08 – 15 Ιουλίου 2024

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 08 - 15 Ιουλίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Ο Ερμής στο λέοντα σου δίνει αισιοδοξία επικοινωνία ανανέωση στα προγράμματα σου χάρη, ευγλωττία, γίνεσαι ιδιαίτερα πειστικός, αποκτάς αυτοπεποίθηση. Να προσέξεις μόνο για λίγες μέρες την αντίθεσή του με τον πλούτωνα που υποδεικνύει παραπληροφόρηση, ευτυχώς ο Ερμής κάνει και ένα εξάγωνο με το Δία στον πρώτο ηλιακό, σου δίνει βοήθειες και ευστροφία μυαλού, έτσι αναλύεις αυτά που ακούς. Τα μειονεκτήματα είναι ότι θα είσαι πολυλογάς και με ένα κινητό στο χέρι. Αεικίνητος με πολλή ενέργεια δεν θα στέκεσαι ούτε λεπτό σε ένα μέρος. Επίσης μπορεί να υποδεικνύει και τις διακοπές σου αυτή την εβδομάδα ιδίως για το πρώτο δεκαήμερο του διδύμου.

 

Ερωτικά

Αφήνοντας τον εαυτό σου ελεύθερο και με δημιουργική συναισθηματική σκέψη αφού ο Ερμής έχει περάσει στο λέοντα σε φιλικό ζώδιο προς εσένα και χωρίς προκαταλήψεις, μπορείς να διαπρέψεις στα ερωτικά σου και στα φλερτ σου, να το αναγάγεις σε τέχνη. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις πολύ ωραίες συζητήσεις εκ νέου με το ταίρι σου πρόσεξε όμως μην ασχοληθείς με τα κακώς κείμενα του παρελθόντος και κοίτα να προχωρήσεις μπροστά. Αφροδίτη αντίθεση πλούτωνας μην γίνεις ζηλιάρης και δημιουργήσεις ρήξεις και αντιπαραθέσεις λόγω του φλογερού ερωτικού σου πάθους. Σεξ και ερωτικά παιχνίδια, ερωτικοί ανταγωνισμοί, θα είναι στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα.

 

Επαγγελματικά

Συνειδητές προσπάθειες ευχέρεια λόγου, στα επαγγελματικά στα κοινωνικά, με τον Ερμή εξάγωνο Δία αξιοποιείς τις γνωριμίες σου αρκεί να προσέξεις να μην είσαι αμετακίνητος σε σκέψεις και πράξεις, έτσι ώστε να έχεις μεγαλύτερη τύχη για την επίτευξη των στόχων σου μέσω γνωριμιών με ανθρώπους κύρους. Αν έχεις ζητήματα νομικά ο πλούτωνας σε ανάδρομη κίνηση τα καθυστερεί ή πρέπει να το ψάξεις εις βάθος το όποιο ζήτημα. Αν είσαι μαθητής, φοιτητής κάποια μαθήματα ή σχολές χρειάζονται επανεξέταση.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση