Δίδυμος

Δίδυμοι | Απρίλιος 2024

Δίδυμοι | Απρίλιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Δίδυμος

Καλό μήνα αγαπητοί Δίδυμοι στο μήνα των λουλουδιών, σας εύχομαι ένα λουλουδένιο και ευχάριστο μήνα. 01/04 ο Ερμής κυβερνήτης πλανήτης σας κάνει την πρώτη του στάση, πριν ξεκινήσει την ανάδρομή του. Δεν είναι κακό για εσάς σε ένα ζώδιο χαρούμενο και με καλές όψεις για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, παίρνετε το χρόνο σας να ξεκουραστείτε να κάτσετε να σκεφτείτε τι είναι αυτό που δεν κάνατε ή και να ξανά σχεδιάσετε εκ νέου τους στόχους και τις ελπίδες σας για να ανοίξετε νέους ορίζοντες. 3 Απριλίου έχουμε τη σύνοδο Αφροδίτης- Ποσειδώνα στον δέκατο ηλιακό σας εκδήλωση όμορφων συναισθημάτων και τρυφερότητας. Ρομαντικές ημέρες αλλά θα κάνετε και πολλά όνειρα μπορεί να είναι ανέφικτα, αλλά γιατί να μην τα κάνετε! Επίσης οι Δίδυμοι θηλυκού γένους αυξάνεται η διαισθητική σας πλευρά. Αν γνωρίσετε κάποιον καινούργιο έρωτα αυτές τις μέρες θα νιώσετε ότι πετάτε στα σύννεφα. 10 Απριλίου ο Άρης ένας μάχιμος και παρορμητικός πλανήτης συναντά τον Κρόνο και του βάζει φρένο στην ακατανίκητη ορμή του, έτσι και εσείς στα θέματα τα επαγγελματικά σας, θα φρενάρετε από τρίτους που θα επεμβαίνουν και αυτό θα σας βγάλει θυμό γιατί δεν θα μπορείτε να λειτουργήσετε με το δικό σας ρυθμό. 8 Απριλίου η έκλειψη ηλίου δεν σας επηρεάζει άμεσα μπορεί όμως να αποφασίσετε να βγάλετε από τη ζωή σας κάποιους φίλους. 18 Απριλίου γίνεται η σύνοδος Ουρανού- Δία και η ξαφνική τύχη για σένα είναι ότι θα απεγκλωβιστείς από καταστάσεις και ανθρώπους που σε πήγαιναν πίσω, απαλλάσσεσαι από όλες τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου, και το αναπάντεχο ταξίδι που επιθυμούσες, όταν θα έρθει η ευκαιρία μην την αφήσεις να φύγει. 28 Απριλίου θα νιώσεις μια εσωτερική αμφιθυμία και αναστάτωση χωρίς πραγματικά να ξέρεις τι σου φταίει, αλλά από την άλλη θα έχεις και μια ερωτική αίσθηση. Προσπάθησε να εκτονώσεις αυτή την εσωτερική ένταση σε κάτι δημιουργικό, ερωτικό, αλλά και καλλιτεχνικό. Θα βοηθηθείς φυσικά και από τον Ερμή ο οποίος έχει πάρει την ορθή φορά του και θα γεμίσει το μυαλό σου έξυπνες ιδέες και ελιγμούς δίνοντας τις όποιες λύσεις αναζητάς.

Ερωτικά

Πρόσεχε λίγο την ερωτική, παθιασμένη συμπεριφορά λόγω σελήνης όψη Ποσειδώνα γιατί φέρνει ερωτικές υπερβολές, αλλά και μια αίσθηση πίστης σε όλους και σε όλα. Δεν είναι πάντα έτσι όπως τα θεωρείς τα πράγματα με τις εξιδανικευμένες σχέσεις.

Επαγγελματικά

Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο. Οι συνεχείς εναλλαγές των γεγονότων, καθώς θα χρωματίζονται από αοριστία συχνά θα σου προκαλούν νευρική ένταση, αναζήτησε τη λύση μέσα από πρωτότυπες ιδέες ή ασχολήσου με καλλιτεχνικά θέματα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση