Δίδυμος

Δίδυμοι | 31 Μαΐου 2024

Δίδυμοι | 31 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Πρέπει να κατανοήσετε ότι ο δρόμος της εξέλιξης σας είναι μέσω των φιλικών σας επαφών, αλλά και της διπλωματικής επαφής με όλους τους άλλους. Ως Δίδυμοι έχετε το χάρισμα της επικοινωνίας αλλά θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας, και να μην το βλέπετε μέσα από τις μικρολεπτομέρειες αλλά να κοιτάτε το όλον σύνολο. Μην μπλοκάρετε εύκολα στο πρώτο εμπόδιο που σας δημιουργείτε, θα συναντήσεις ανθρώπους και καταστάσεις σήμερα παρεμποδιστικές.

Ερωτικά

Για να ανατρέψεις αυτή τη φθορά που προκαλεί ο Κρόνος σύνοδο με τη σελήνη θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκδηλώνεις συναισθήματα ζήλιας και της κυκλοθυμικής σου στάσης που επιδεινώνουν περισσότερο την κατάσταση, εφόσον βέβαια δεν επιθυμείς τη διακοπή μιας σχέσης. Σήμερα δεν είναι καλή ημέρα της συναισθηματικής σου έκφρασης, για ένα Δίδυμο ο Κρόνος, σελήνη είναι ανασταλτικός παράγων.

Επαγγελματικά

Αν είσαι έμμισθος θα ζοριστείς σε θέματα μισθών και εμπόδια που θα μπουν σήμερα στην εργασία σου, καταπόνηση συναισθηματική και σωματική. Θα έχετε δυσκολίες σε σχέση με ανθρώπους του οικογενειακού τομέα και ιδίως με γυναικεία πρόσωπα. Αν συναναστραφείς ανθρώπους μεγάλης ηλικίας καλό θα ήταν να μην νιώσεις δυσφορία, κάτσε να τους ακούσεις. Έχετε εμπόδια που προέρχονται από την οικογένεια.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση