Δίδυμος

Δίδυμοι | 29 Μαΐου 2024

Δίδυμοι | 29 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σήμερα με τη σελήνη στον Υδροχόο και στον ένατο οίκο γίνεσαι πολύ περιεργαστικός, αισθάνεσαι την επιθυμία να εξερευνήσεις καινούργια πράγματα να μη νιώθεις πλήξη, και να μιλήσεις με γνώριμα άτομα, αλλά και με άγνωστα, γιατί η σελήνη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ερμή από το δωδέκατο ηλιακό σου και μάλιστα αυτά τα άτομα έλκουν περισσότερο την περιέργεια σου και το ενδιαφέρον σου.

Ερωτικά

Θα λαμβάνεις νυχτερινές ώρες πολλά μηνύματα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Έχεις πολλές πιθανότητες να οδηγηθείς στην πραγματοποίηση των ερωτικών σου επιθυμιών. Ερωτικό παρασκήνιο, κρατάς δυο σχέσεις , και βρίσκεσαι σε δίλλημα. Όπως και να έχει είσαι ευνοημένος, με τη σελήνη στον Υδροχόο σήμερα και τον πλανήτη Αφροδίτη στον πρώτο σου θα έχεις τις ευκαιρίες πολλαπλών επιλογών.

Επαγγελματικά

Στα επαγγελματικά σου θα πετύχεις κάποιες συνεννοήσεις και μάλιστα με μυστικότητα και ίσως να είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να βρεις το κλειδί όσων πρεσβεύεις για να πετύχεις. Θα ανακαλύψεις τον τρόπο που πρέπει να ελίσσεσαι προκειμένου να αφοπλίζεις εκείνους που πιστεύουν ότι ενεργούν με υπουλία σε βάρος κυρίως των επαγγελματικών σου συμφερόντων.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση