Δίδυμος

Δίδυμοι | 28 Μαΐου 2024

Δίδυμοι | 28 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Τα καλύτερα επιτέλους για εσάς με την είσοδο του Δία στον πρώτο οίκο οίκο της προσωπικότητας και της προβολής σας προς τον έξω κόσμο, την ανανέωση από την εμφάνιση μέχρι και την άνεση πλέον των κινήσεων σας και του ενθουσιασμού που σας είχε λείψει. Αν ήθελες ένα ταξίδι ήρθε ο καιρός να το πραγματοποιήσεις. Προσέξτε λίγο την άκρατη αισιοδοξία και λάθη από επιπόλαιες κινήσεις.

Ερωτικά

Μετά από πολύ καιρό που ζούσατε υπό καθεστώς ανασφάλειας συναισθηματικής, από σήμερα ανοίγει η καρδιά σας και μπαίνει πλέον η αισιόδοξη, συναισθηματική σας ενέργεια μόνο και μόνο που θα νιώθετε ότι όλα θα πάνε καλά και με την Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνα. Μήπως μερικοί πάτε και για σύμφωνα συμβίωσης ή ανεβείτε τα σκαλιά του δημαρχείου με το ταίρι σας.

Επαγγελματικά

Δίας δέκατου ηλιακού εισερχόμενος στον πρώτο ηλιακό σου οίκο, θα έχεις μια περίοδο δραστηριοποίησης, αρχικά για εσάς των πρώτων 5 μοιρών, κινητικότητας, ενεργητικότητας, ανησυχίας αφού ο κύριος στόχος σου είναι να αναπτυχθείς και να επεκταθείς μορφωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Και θα έχεις τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες αφού βοηθά και ο Πλούτωνας από τον ένατο, που ανοίγει τις πύλες της γνώσης και εσείς οι σπουδαστές θα πάρετε πτυχία και τα διπλώματα που θα σας ανοίξουν εργασιακές πόρτες.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση