Δίδυμος

Δίδυμοι | 18 Μαρτίου 2023

Δίδυμοι | 18 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Αξιοποιήστε τις ώρες του πρωινού και την ενέργεια της σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, αναζητώντας ερεθίσματα και πρόσωπα, μέσα από τα οποία ανανεώνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και νιώθετε περισσότερο δημιουργικοί.

Από τις απογευματινές ώρες και μετά, η σελήνη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο, σας καλεί να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας, αλλά και στη διαχείριση των καταστάσεων που προκύπτουν, μία και υπάρχει η τάση να βρεθείτε μπροστά σε συμπεριφορές οι οποίες είναι ιδιαίτερα απόλυτες και σκληρές απέναντι σας.

Το πέρασμα του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο του Κριού, από σήμερα έως τις 3 Απριλίου, φέρνει στο προσκήνιο τόσο την κοινωνική σας ζωή, όσο και τις φιλικές σας σχέσεις.

Μία καλή στιγμή για να συσφίξετε τις σχέσεις σας, και να έρθετε πιο κοντά ακόμα και με πρόσωπα που το τελευταίο διάστημα, μπορεί να έχετε απομακρυνθεί, ανανεώνοντας τη φιλία σας ,ή να κάνετε σημαντικές συμμαχίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας ζωή.