Δίδυμος

Δίδυμοι | 16 Μαΐου 2024

Δίδυμοι | 16 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Με μια σελήνη στην Παρθένο δεν θα μπορούσα να πω ότι θα νιώσεις ευχάριστα και κυρίως εσύ που είσαι εξωστρεφής, επικοινωνιακός. Τώρα με τον κυβερνήτη σου Ερμή σε σταθερό ζώδιο, που σημαίνει ότι δεν ξεκουνάει εύκολα και την είσοδό του στον δωδέκατο ηλιακό σου σε βλέπω να πιάνεις τον καναπέ και να φιλοσοφείς τη ζωή σου χωρίς να θες να ξεκουνήσεις. Όμως η σεληνούλα σου κτυπά καμπανάκι σήκω και πιάσε δουλειές σπιτιού, ξεσκόνισμα κλπ. αλλά και αρχειοθέτηση στα αρχεία και τις ντουλάπες σου. Πρέπει να γίνουν και αυτά και πρόσεξε λίγο την κυκλοθυμική συναισθηματική σου κατάσταση όπως και να μην γκρινιάζεις.

Ερωτικά

Εσείς οι Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου μπορεί να δημιουργήσετε μια νέα ερωτική γνωριμία. Ο τρόπος γνωριμίας θεωρείται κρυφός κάτω από ειδικές προϋποθέσεις ή και με ένα άτομο που ανήκει σε άλλο περιβάλλον ή μέσω διαδικτύου. Θα δυσκολευτείτε λίγο γιατί η επικοινωνία θα είναι λίγο έξω από τα δικά σας θέλω. Οι δεσμευμένοι σήμερα δεν έχετε καλή διάθεση να είστε μαζί με το σύντροφο, θέλετε να απομονωθείτε στις δικές σας σκέψεις.

Επαγγελματικά

Έχοντας υπομονή και πείσμα για την ανέλιξή σου βάλε σωστό πρόγραμμα και να αναλαμβάνεις να κάνεις μικρά βήματα κάθε φορά, δεν χρειάζεται βιασύνη. Ο Ερμής πλέον σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις γερές βάσεις με σταθερότητα και περίσκεψη, να ασχοληθείς με τρόπο που δεν χρειάζεται να ανακοινώνεις τις σκέψεις και επαγγελματικές σου κινήσεις. Σήμερα θα αναλάβεις κοπιαστικές εργασίες και λεπτομερείς, σε σχέση με τα του οίκου σου. Ίσως και την εκκαθάριση της αποθήκης του σπιτιού σου.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση