Δίδυμος

Δίδυμοι | 14 Μαΐου 2024

Δίδυμοι | 14 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Αρκετά βοηθητική η σημερινή ημέρα με τη σελήνη στον αστραφτερό Λέοντα που σου δίνει τη χαρά και την αισιοδοξία να επικοινωνείς με το απαράμιλλο παιδιάστικο και χαρούμενο τρόπο ενός κλασικού Διδύμου, έχοντας και τις εύνοιες να διευρύνεις το κοινωνικό σου κύκλο κάνοντας καινούριες γνωριμίες και φίλους ή και ομαδικές δραστηριότητες που τόσο αρέσουν στο κοινωνικό σου προφίλ.

Ερωτικά

Οι ευκαιρίες για όσους από εσάς είστε ελεύθεροι είναι πολλές. Με τη σελήνη στον Λέοντα και σε πολύ καλές όψεις δραστηριοποιήσου μέσα από φίλους ή από καλέσματα που θα έχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Σίγουρα έχεις την ερωτική διάθεση εσύ αλλά και οι άλλοι, και έτσι μια καινούρια ξαφνική φιλία διόλου απίθανο να μετατραπεί σε ένα φλογερό έρωτα. Οι δεσμευμένοι ακόμα αργείτε να πάρετε αποφάσεις να τελειώσετε καταστάσεις που βαλτώνουν.

Επαγγελματικά

Μπορεί να νιώσεις έλξη για καθετί καινούργιο που κυκλοφορεί στο εμπόριο, στην τεχνολογία και σε κάθε είδους καινοτόμα εργασία. Να εντυπωσιαστείς από κάποιο άτομο εξουσίας, το οποίο να σου δείξει έναν καινούργιο δρόμο επαγγελματικό, τον οποίο θα τον θέσεις σε εφαρμογή αργότερα. Σήμερα θα ασχοληθείς με καινούρια επικοινωνιακά μέσα, ψάχνοντας και διερευνώντας καινούριες προχωρημένες και καινοτόμες ιδέες που έρχονται από το εξωτερικό ή ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση