Δίδυμος

Δίδυμοι | 13 Μαΐου 2024

Δίδυμοι | 13 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Έχεις τάσεις για ρίσκα σήμερα, για να πετύχεις στόχους, είσαι έτοιμος να δραστηριοποιηθείς παρορμητικά και γρήγορα προκειμένου να υλοποιήσεις τις επιθυμίες σου και να μοιραστείς μαζί με τους φίλους και γνωστούς σου τις επιτυχίες σου. Αυξημένος ενθουσιασμός, βάζεις υψηλούς στόχους και με την όψη σελήνη- βόρειο δεσμό έχεις πολλές πιθανότητες να πετύχεις μέσα από συλλογική συνεργασία, όμως αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας σου.

Ερωτικά

Έχεις πολύ ερωτική διάθεση σήμερα και για διασκέδαση και για συναντήσεις με ερωτικούς συντρόφους. Μπορεί να γίνεις μάλιστα πολύ παιχνιδιάρης αλλά να δείξεις και τάσεις ζήλιας. Απέφυγε τέτοιου είδους εκδηλώσεις για να μην δίνεις την εντύπωση στον άνθρωπό σου ότι είσαι κτητικός.

Επαγγελματικά

Ζορίζεστε στην εργασία και έχετε πολλές δουλειές αναλάβει και μάλιστα άλλα άτομα φροντίζουν να σας πιέζουν αρκετά. Θα έχεις για λίγες ώρες ακόμα μπλοκάρισμα επικοινωνίας, αλλά και στο σπίτι ξαφνικές οικονομικές ανατροπές. Άλλαξε τον τρόπο διαχείρισης στο οικονομικό σου. Σελήνη σε όψη με βόρειο δεσμό φέρνει ξαφνικό γύρισμα της τύχης, και θα βρεθείς σε κόσμο με φίλους, σε συλλόγους, σωματεία.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση