Δίδυμος

Δίδυμοι | 03 Ιουλίου 2024

Δίδυμοι | 03 Ιουλίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σήμερα με το πέρασμα του πλανήτη κυβερνήτη σου Ερμή στο λέοντα και σε καλή όψη με τον ήλιο σου, αποφάσισε να δεις ανθρώπους που θέλεις να εντυπωσιάσεις ή να τους περάσεις ένα γρήγορο μήνυμα. θα έχεις ένα ξεκάθαρο μυαλό θα είσαι ενθουσιώδης χαρούμενος, θα μπορείς να λαμβάνεις και να στέλνεις μηνύματα σε όλες τις συχνότητες, πρόσεχε μόνο μην κάνεις προβολή του εγώ σου. Με λίγα λόγια να εντυπωσιάζεις ναι μεν αλλά περιορίζοντας την τάση του εγωισμού.

Ερωτικά

Με το πέρασμα του Ερμή στο λέοντα και σε καλή όψη με τον ήλιο σου, άνοιγμα στα ερωτικά σου και στα συναισθηματικά σου, γίνεσαι ενθουσιώδης, μαζί με τη σελήνη στο δίδυμο σήμερα, περιπετειώδης, χιουμορίστας, με πολλές επαφές και τηλέφωνα που σου δίνουν τη δυνατότητα να φλερτάρεις με άτομα ζεστά και όμορφα. Κι εσύ που είσαι σε σχέση θα ανοιχτείς περισσότερο προς το σύντροφο θα του πεις τα συναισθήματά σου, θα ερωτοτροπείς μαζί του και θα έχεις μια πάρα πολύ όμορφη αισθηματική ημέρα.

Επαγγελματικά

Με τον Ερμή στο λέοντα και σελήνη στους διδύμους προτίμησε να προωθήσεις τυχόν μελέτες βιβλία, γραπτά, προϊόντα της επιχείρησής σου, να συλλέξεις χρήσιμες πληροφορίες. Η καθαρότητα του μυαλού σου σε βοηθά να αντιληφθείς και τις πιο δύσκολες έννοιες και να γίνεις αποτελεσματικός στον τρόπο της επικοινωνίας σου, ακρίβεια, σαφήνεια στις συζητήσεις που θα κάνεις έτσι ώστε να αποσπάσεις υποσχέσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση