Δίδυμος

Δίδυμοι | 01 Ιουνίου 2024

Δίδυμοι | 01 Ιουνίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σήμερα η σελήνη σύνοδο Ποσειδώνα τετράγωνο με τον ήλιο σας σας δημιουργεί και είναι η αιτία για αυταπάτες και απραγματοποίητα όνειρα. Απέφυγε λοιπόν να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση ή να κάνεις πράγματα που απαιτούν καθαρή σκέψη. Όσες ώρες θα διαρκέσει αυτή η όψη έχεις ιδιαίτερη ευαισθησία στις επιδράσεις που δέχεσαι από το περιβάλλον. Είχες και τα εμπόδια εχτές με τη σύνοδο σελήνης- Κρόνου, έτσι σήμερα δικαιολογημένα θέλεις να ξεφύγεις από όποιες υποχρεώσεις.

Ερωτικά

Υπάρχει το ενδεχόμενο να δημιουργήσεις διάφορες ψευδαισθήσεις σε ζητήματα που αφορούν μια σημαντική σχέση. Η φαντασία σου σε οδηγεί σε ζηλοτυπίες, ή άλλου είδους συμπεριφορές με αποτέλεσμα να δυσκολεύεις τη ζωή σου. Αφέσου στην ονειροπόληση και στα γαλάζια νερά του Ποσειδώνα και πίστεψε για σήμερα ότι οι ευχές πραγματοποιούνται και κάνε μία.

Επαγγελματικά

Θα έχεις ευνοϊκή ημέρα αλλά δεν θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις όλες τις εργασίες και τις επιθυμίες σου σήμερα. Η σύνοδος σελήνης με τον Ποσειδώνα ρίχνει την ένταση και τους γρήγορους ρυθμούς οπότε πάρε το χρόνο σου κάνε ανάπαυλα γιατί από αύριο οι ρυθμοί θα αλλάξουν, θα είναι τάχιστοι. Οπότε καλό είναι σήμερα να γεμίσεις μπαταρίες.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση