Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Δίας σε ανάδρομη πορεία.

Αντιγόνη Στάμου

Δίας σε ανάδρομη πορεία.

Αντιγόνη Στάμου

(5 Σεπτεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2023)

Ο Δίας γυρίζει σε φαινόμενη αναδρομή πορεία στις 5 Σεπτεμβρίου και έως τις 31 Δεκεμβρίου το ζώδιο του Ταύρου.

Ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος ο Δίας θεωρείται από την αστρολογία σαν ο πλανήτης της επέκτασης, της καλής τύχης, και των ευκαιριών.

Το γεγονός πως περνά σε αναδρομή δεν σημαίνει πως χάνει τη δύναμή του, η δεν συνεχίζει να ευνοεί την καθημερινότητά μας με την ενέργειά του, ωστόσο δημιουργεί περισσότερο την ανάγκη να διερευνήσουμε με έναν πιο εσωτερικό τρόπο, όλα εκείνα τα ζητήματα που θέλουμε να εξελίξουμε ,να επεκτείνουμε ή να αλλάξουμε.

Θα αναζητήσουμε απαντήσεις, κυρίως μέσα μας, τις οποίες καλούμαστε να επεξεργαστούμε, και θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε όλα εκείνα τα λάθη ή τις παραλείψεις που μέχρι τώρα έχουμε κάνει, προκειμένου να μπορέσουμε να τα διορθώσουμε για να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα μας.

Το γεγονός πως βρίσκεται στο γήινο ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει κυρίως εξελίξεις οι οποίες σχετίζονται με οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, και θα μας δώσει την ευκαιρία να προετοιμάσουμε τα μελλοντικά σχέδιά μας με έναν πιο οργανωμένο και μεθοδικό τρόπο.

Ευνοεί τους εκπροσώπους του 2ου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα δεύτερα δεκαήμερα των ζωδίων, κυρίως όμως φέρνει εύνοια στους Ταύρους, Παρθένους, και Αιγόκερους, που αυτή την εποχή θα έχουν την ευκαιρία να καταστρώσουν με έναν πιο δημιουργικό και οργανωμένο τρόπο το επόμενο εξελικτικό βήμα τους.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση