Αστρολόγοι - Μέντιουμ


 
 
 
 
 
 
ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΣΤΑΜΟΥ
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΣ
 
Είμαι η Αντιγόνη Στάμου και κατάγομαι από τα Βίλια Αττικής. Κατοικώ στην Καλλιθέα κι εκεί βρίσκεται το αστρολογικό μου γραφείο. Στο χώρο της Αστρολογία και της Μεταφυσικής κινούμαι περισσότερο από δυο δεκαετίες.

Έχω αποφοιτήσει από το Mayo School of Astrology to 1998 και έχω λάβει μέρος σε πολλά διεθνή συνέδρια Αστρολογίας και Ψυχικών Ερευνών σε ΗΠΑ, Κίνα, Ινδία, Ινδονησία. Έχω εκπαιδευτεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό στην μελέτη των θρησκειών, τη Δυτική και Κινεζική Αστρολογία, τις κάρτες Ταρώ, τους Ρούνους, την Ψυχομετρία και την Καρμική Ερμηνεία του Ωροσκόπου.

Είμαι μέλος της Πανελλήνιας Επαγγελματικής Ένωσης Ψυχικών Ερευνών και Τηλεπάθειας («Ο Τυανεύς») και της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Αστρολόγων (AFA) AAN και ISAR (International Society of Astrological Research).

Ενημερώνομαι διαρκώς για τις εξελίξεις στα πεδία της Αστρολογίας και της Μεταφυσικής και δεν σταματώ να μελετώ και να εμβαθύνω στα μυστήρια του σύμπαντος.

Με μεγάλη συνέπεια και αγάπη γι’ αυτό που κάνω, είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να βρείτε ισορροπία στη ζωή σας και λύσεις στα ζητήματα που σας προβληματίζουν.
 
 
 
 
 
 
 
ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ
 
ΧΑΡΤΟΜΑΝΤHΣ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ
 
Είμαι η Αδαμαντία κι έχω πίσω μου μια μεγάλη πορεία στο χώρο της μεταφυσικής, της αστρολογίας και ... Διαβάστε περισσότερα
 
 
 
 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΜΕΝΤΙΟΥΜ
 
Είμαι ο Αλέξανδρος, κατάγομαι από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και είμαι αστρολόγος και μέντιουμ.

 Διαβάστε περισσότερα
 
 
 
 
 
 
ΕΛΙΣΑΒΕΤ
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΟΣ, ΧΑΡΤΟΜΑΝΤHΣ, ΜΕΝΤΙΟΥΜ
 
Είμαι η Ελισάβετ και μελετώ εδώ και πολλά χρόνια τη γλώσσα των άστρων, των αριθμών και ... Διαβάστε περισσότερα
 
 
 
 
ΕΛΕΝΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΟΣ, ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΣ
 
Είμαι η Έλενα Μαυρίδου και ασχολούμαι με την αστρολογία, την αριθμολογία και τη ... Διαβάστε περισσότερα